Citat:
În prealabil postat de Illuminatu
Ce baza ai avea sa ma invinovatesti pe mine de pacatele acestor Imparati de dinainte de Constantin cel Mare?
|
Aceeași "bază" ca și a ta, adică niciuna!
Citat:
Ori, la voi este cu totul diferit: zgriptoroaica de white A CONTINUAT RATACIREA SI A INFIINTAT secta ta: deci este erezie in forma continuata. INTELEGI?
|
Care anume "rătăcire" a continuat-o?
Citat:
Mai 666, indemnul asta este sincer.
|
Uneori sinceritatea nu e suficientă. Mai trebuie să fie însoțită și de corectitudina (justețea) îndemnului.
Citat:
Nici tu nu ai o idee clara despre minciuna hiliasta: "Că va fi chipurile o perioadă de pace și prosperitate pe pământ, ori că va exista o a doua șansă pentru cei ce nu s-au pocăit până atunci; consider că acestea sunt erezii."
Esti cam bulversat pe tema asta...
|
Ți-am expus două din erorile ce însoțesc de obicei ideile despre Mileniu, erori pe care eu (în calitate de adventist) nu le împărtășesc. Ce vezi "bulversant" în asta?
Citat:
Intai de toate uite ce spune vrajitoarea:
|
Ți-am cerut (pentru că suntem off topic) să răspunzi scurt (cartea și pagina) justificându-ți cele două afirmații. În lipsa acestor dovezi, te-ai apucat ca un demn urmaș al lui D.M. Canright să înșiri colaje și însăilări disparate din Mărturii, de fapt preluări de pe
ellewhiteexposeddotcom. Mulțumesc, m-am lămurit!
Citat:
Din cauza lungimii acestui post am sa revin cu dovezile referitoare la falsul numit "legea duminicala". Voi face chiar un serial din asta!!!
|
Nu e nevoie să te mai obosești... Dacă totuși te pasionează subiectul, poți deschide un topic special... și atunci să te ții! Te sfătuiesc însă să citești mai înainte de asta cele 5-6 pagini din Mărturii, ca să poți critica în cunoștință de cauză. Te angajezi în războiul altuia și poți fi rănit nevinovat... și ar fi păcat de tine! Ai putea servi mai bine
cauza cu niște argumente proprii și eventual coerente.
P.S. Alo, domnu' Administrator! Când închizi dom'le gazu' la
Focul Iadului, că uite... unii sunt deja "opăriți"?