View Single Post
Vechi 18.04.2012, 12:41:42
zaharia_2009's Avatar
zaharia_2009 zaharia_2009 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.07.2009
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Si uite asa , morala duhovniceasca , vietuirea ortodoxa, trairea noastra reala si nu ideatica in Hristos poate depinde de fiecare om si cuplu in parte, de ceea ce il leaga pe om de morala lui Hristos si cit intelege el din ea, de ,,compatibilitatea" dintre oameni si aceasta !

Interesanta optica, chiar atragatoare !

Simion Mehedinti spunea intr-o reflectie a lui : ,,... un om si un popor , atit este om si popor cit a inteles el din Evanghelia lui Hristos" !

Si inca mi-aduc aminte de inca proaspata intii Evanghelie din Joia Infricosatoarelor Patimi :

,,Si orice veti cere intru numele Meu, aceea voi face, ca sa fie slavit Tatal intru Fiul" Ev.Ioan; 14/13.
,,Cel care are poruncile Mele si le pazeste, acela este care ma iubeste; iar cel ce ma iubeste pe Mine va fi iubit de Tatal meu si il voi iubi si Eu si Ma voi arata lui " Ev.Ioan14/21
,,... caci fara Mine nu puteti face nimic" Ev.Ioan;15/5

Deci daca cineva crede ca buna vietuire a unui asemenea cuplu se incadreaza in cuvintul de mai sus ... atunci nu are decit sa se culce pe urechea aceasta !