View Single Post
Vechi 17.04.2012, 16:24:41
guardian knight's Avatar
guardian knight guardian knight is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.02.2011
Locație: Cluj-Napoca
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Singura "dovada" de autenticitate?

Cam subtire domnule, pentru asa poveste ..

De ce n-a aparut atunci cand a fost facuta, adica multi ani in urma se pare?
Oare sa aiba asta legatura cu evolutia tehnicii de calcul si a softurile de prelucrare a vocii?

De ce nu vine cel care a facut inregistrarea sa ateste autenticitatea ei?
De ce a aparut asa.. "deodata si de niciunde"?
In general, nu prea cred in conspiratii si cabale oculte,facute (doamne, de catre cine,si cu ce scop ???) in vederea ponegririi si defaimarii cuiva (iarsi revine intrebarea: in ce scop ???).
Nu am dovezi stiintifice,care sa ateste compet, veridicitatea inregistrarii prezentate,dar,singura marturie,subiectiva,dealtfel, ce pot sa o aduc,e ca, ascultand cu mult inainte inregistrari(de data asta si video,spre linistea unora !) cu respectivii parinti,protagonisti ai inregistrarii,imi pare ,mie unei umile persoane umane, ca inregistrarea pusa in discutie e cat se poate de autentica !!!
Nu vreau sa aduc ,criterilul subiectiv,ca norma absouta si universala de apreciere a veridicitatii inregistrarii, mai degraba il las la aprecierea constiintei fiecaruia ce o aude !!!

In final, ceea ce as mai vrea sa precizez, e ceea ce spuneam intr-o postare anterioara :
ca ,inregistrarea ,e motiv de sacandal si poticnire,numai pentru persoanele care nu reusesc sa inteleaga fenomenul religios la un nivel mai inalt si mai amplu !!!
Poate, fortand registrul hermeneutic,am putea sa interpretam, in mod pozitiv aceasta inregistrare problematica, ca pe un test de comprehensiune inter-umana si teologica, la care ne supun parintii,pentru a ne da seama de nivelul atins ,al fiecaruia dintre noi !!!
Cine stie, poate putem interpreta si asa ?!