View Single Post
Vechi 23.09.2007, 11:33:00
c-antonia c-antonia is offline
Junior Member

Data înregistrării: 23.09.2007
Implicit

nu stiu daca este cel mai potrivit topic, dar sper sa ma puteti ajuta...

stiu f bine ca sunt si altii care se confrunta sau s-au confruntat cu problemamea: cum sa-ti cinstesti parintii dar sa-i faci sa inteleaga ca tu vrei sa mergi pe alt drum? cum sa-i faci sa nu se teama ca exagerezi, ca vei cadea in fanatism? cum sa raspunzi la intrebarea de ce vrei sa faci tu asta, ce pacate poti sa ai tu, sunt altii care nu fac asa, vrei sa spui ca toti ceilalti sunt pacatosi?

aveam o viata normala as putea spune, urmam cursul acestei lumi, dar... s-a facut milostivire cu mine, am cunoscut un duhovnic bun care mi-a deschis ochiii... doar ca ai mei nu au inteles si n-au stiut ca s-a schimbat ceva; am reusit in cele din urma sa ma lase sa merg la biserica in fiecare duminica, sa ma lase sa tin post miercurea si vinerea... acum de exemplu am primit un inel de ziua mea dar nu vreau sa-l port, ma doare ca mama mea sufera pentru mine, nu stiu cum sa-i explic, mi-e frica sa creada ca sunt habotnica sau ca cineva ma influenteaza negativ...

voi cum ati reusit sa va rupeti de viata veche? ce as putea sa-i spun ca sa ma inteleaga si sa nu se mai teama pentru mine?
Reply With Quote