Citat:
Īn prealabil postat de catalin2
Cu adevarat este o minune, si una observabila, palpabila, vizibila.
Legat de discutia despre schisma de pe acel site, convingerea mea este ca minuni de la Dumnezeu sunt doar in Biserica ortodoxa. O astfel de minune nu am auzit in alte culte.
|
Eu nu am dorit sa atrag atentia asupra schismei, ci asupra oamenilor, asupra PS Naum, asemanat cu IPS Pavle al sarbilor, care au lasat o impresie placuta asupra celui ce povesteste.
Zice Diacon Mihai: '"
La ei din cauza comunismului exista 2 generatii rupte total de Biserica,nu au mai existat Liturghii, botezuri, nunti…nimic. Si ei boteaza sate intregi in fiecare luna. Daca vedeti ce frumusete…Doamne.
Apoi, cand mergeti pe la ei o sa vedeti ca atat in manastiri cat si la preotii de mir si familiile lor, sau acei dintre credinciosii mirenicare doresc, practica rugaciunii inimii. Am vazut cu ochii mei de la copilasi de 7 ani pana la adulti de 50 de ani cum se rugau astfel, pe strada, la Biserica, la masa…etc.""
Poate tocmai datorita intoarcerii poporului catre Dumnezeu se intampla aceasta minune. Bucuria intoarcerii fiului risipitor (risipitor fara voia lui, probabil)? am zis si eu...
Cat despre schisma... politica...isi baga coada peste tot.