View Single Post
Vechi 10.04.2012, 22:37:17
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sophia Vezi mesajul
In tara nu stiu daca se face asta. In plus din cauza unor judecati "ortodoxe" femeile sunt impinse la pacat.
Daca au ramas gravide, este pacat ca nu sunt maritate, deci trebuie sa scape de copil.
Aici gresesti, nu incearca sa scape de copil pentru ca au un simt moral ortodox ci din lasitate si simt social.

Citat:
Tatal nu este tras la raspundere,numai femeia este vinovata,
Stii cum se zice, mama e intotdeuna certa pe cand tatal..
Doar daca nu este caz de viol, femeia are ultimul cuvant si de aici si doza cea mai mare de responsabilitate.
Ea poarta copilul, ea iese cel mai mult in evidenta.

Pentru ca in definitiv cum am zis si mai sus despre asta e vorba, de ce societatea vede.

Citat:
bani de cununie si botez nu au tinerii, nici nasi nu prea se mai gasesc tot din lipsa de bani si probleme financiare.
Bani de cununie nu trebuie, oricum nu cine stie ce iar daca n-au pretentii la nasi cu bani cred ca ar gasi mai usor.

Citat:
Casa nu, scoala nu, serviciu nu.
Frica, lipsa de sfat, de ajutor concret, abandonati de toata lumea.
Sunt si astea, dar pana la urma tot respectiva/respectivul au ultimul cuvant si liberul arbitru.

[quote] Sa nu ajunga la avort? []

Nu.

Citat:
Pentru situatia inversa iar nu se dau solutii, nu lupta nimeni.
Sa usureze legile si birocratia si costurile la adoptie, sa fie dati copii repede in adoptie, nu dupa ani de zile si etc.
Avortul este gratis, situatia inversa costa de te usuca.
In Romania merge mai repede decat in Germania.
Stiu cel putin un caz concret.

Uite totusi ce poti sa faci ..mergi la o clinica de avort si incearca sa convingi o femeie sa duca sarcina pana la capat si sa-ti dea copilul in grija.
Pe urma, poate sa-ti faca in timp acte de infiere.
Simplu, nu?
Reply With Quote