View Single Post
Vechi 10.04.2012, 16:56:06
zaharia_2009's Avatar
zaharia_2009 zaharia_2009 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.07.2009
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sophia Vezi mesajul
1. Ce legatura au mesajele voastre cu ce am scris eu?
E usor sa stai pe forum si sa-ti bati joc de toti, fara a scrie ceva util, sau
macar o opinie a ta, o experienta a ta proprie.

2. Da, ma deranjeaza useri care vin si dau filme, citate din presa si alte prostii fara a avea macar legatura cu subiectul (ei insisi).
Nu m-ar deranja daca ar scrie din experienta lor, sau din scripturi, din legile date de BOR, etc.

3. Cine sunteti voi sa judecati pe altii si sa bateti cu pumnul in masa, sa scrieti aici despre greselile altora?
AlinB, Laura, Horatiu si care mai scrieti.
Aveti copii? Aveti familie? Aveti probleme de fertilitate? Aveti zeci de copii sau boli genetice? Aveti ceva probleme?
In ce calitate judecati voi?

4. Zaharia - da ai destula dreptate in ceea ce scrii. Nu prea are legatura cu subiectul deschis de mine. Dar am inteles ideea ta.
Si tu esti unul din cei care vor sa faca ordine in familia altuia aici pe forum. O.K. Dar si pentru tine ar fi valabile intrebarile de mai sus.

Un singur lucru: si Iisus a suferit cat a fost om, pe pamant. Si el a plans, a avut dureri, etc. Si el s-a vaitat la Tatal. "De ce m-ai parasit?" Si el a fost om.
Si a si inteles suferinta altora: boli, neputinte, suflete triste. A inteles si respectat totul. Nu a batjocorit, nu a dat cu piatra. A ajutat concret.

P.S Ai grija de pacatele tale in Saptamana Patimilor, Zaharia! Iar batjocoresti lumea. Lasa-ne pe noi, asa prosti si fuduli si pe tine perfect. Fii fericit ca pe tine asa perfect te-a facut Dumnezeu.
Cred ca esti obosita si confuza , ca sa vorbesc cu eufemisme .
Nu ai inteles nimic nici din mesajul meu nici din celelalte . Dar asta este doar problema ta ! Zbate-te in continuare in anguase si in lacrimi cit vei crede tu de cuviinta !

Al doilea post al meu nu era un raspuns pt. tine , dar nici macar de asta nu ai fost in stare sa discerni deoarece tu citesti postarile fratilor cu mintea . Esti intr-o situatie descrisa de doua mii de ani : ochiul vede dar nu desluseste pe cind inima trindaveste !
Cind iti vei folosi sufletul altfel decit pina acum , adica punindu-l neconditionat in mina lui Dumnezeu, cind te vei calca in picioare inaintea lui Dumnezeu si cind nu vei mai fi nimic din ceea ce vrei sa fi acum (caci aceasta stare a ta se datorea numai vrerii tale) abia atunci te vei izbavi de toata drama asta pe care insati ti-o faci !
Intotdeauna ai primit sfaturi si propuneri chiar f. potrivite , insa te-ai apropiat de ele mai intii cu "DA, DAR..." pierzindu-le astfel, intorcindu-le spatele si punindu-te pe tine mai presus de orice.
Smerenia ta pe care ti neaparat sa o arati este departe de ceea ce ne invata parintii bisericii, adica este o smerenie mindra , ori asta nu te duce nicaieri . Si acum 2 ani erai la fel pe forum, aveai aceleasi atitudini, aceasi intelegere redusa , acelasi refuz de a primi altceva decit ceea ce-ti placea sa auzi, aceiasi dificultate de a accepta invataturile sfintilor in totalitatea lor , aceiasi rasvratire si nevoie umanista din partea dumnezeirii, pt. aceleasi anguase. Timp de 2 ani ai batut pasul pe loc , ai pierdut timpul, nu te-ai schimbat cu nimic , nu te-ai indreptat cu nimic . Ai o rasvratire si raspunsuri stereotipe la ceea ce ti se propune . Pe semne ca la tine timpul mintuirii este berechet .
Atunci ce sa-ti urez ? Tine-o tot asa ! Dar sa cauti sa te si intaresti moral deoarece durerile vietii nu vor inceta sa cada peste tine, procedind astfel !

Asemanator finalului de demonstratie in mateatica : ceea ce era de spus , am spus ! Dar ceea ce este de facut , este numai treaba ta !