View Single Post
Vechi 10.04.2012, 13:41:18
sophia sophia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

1. Ce legatura au mesajele voastre cu ce am scris eu?
E usor sa stai pe forum si sa-ti bati joc de toti, fara a scrie ceva util, sau
macar o opinie a ta, o experienta a ta proprie.

2. Da, ma deranjeaza useri care vin si dau filme, citate din presa si alte prostii fara a avea macar legatura cu subiectul (ei insisi).
Nu m-ar deranja daca ar scrie din experienta lor, sau din scripturi, din legile date de BOR, etc.

3. Cine sunteti voi sa judecati pe altii si sa bateti cu pumnul in masa, sa scrieti aici despre greselile altora?
AlinB, Laura, Horatiu si care mai scrieti.
Aveti copii? Aveti familie? Aveti probleme de fertilitate? Aveti zeci de copii sau boli genetice? Aveti ceva probleme?
In ce calitate judecati voi?

4. Zaharia - da ai destula dreptate in ceea ce scrii. Nu prea are legatura cu subiectul deschis de mine. Dar am inteles ideea ta.
Si tu esti unul din cei care vor sa faca ordine in familia altuia aici pe forum. O.K. Dar si pentru tine ar fi valabile intrebarile de mai sus.

Un singur lucru: si Iisus a suferit cat a fost om, pe pamant. Si el a plans, a avut dureri, etc. Si el s-a vaitat la Tatal. "De ce m-ai parasit?" Si el a fost om.
Si a si inteles suferinta altora: boli, neputinte, suflete triste. A inteles si respectat totul. Nu a batjocorit, nu a dat cu piatra. A ajutat concret.

P.S Ai grija de pacatele tale in Saptamana Patimilor, Zaharia! Iar batjocoresti lumea. Lasa-ne pe noi, asa prosti si fuduli si pe tine perfect. Fii fericit ca pe tine asa perfect te-a facut Dumnezeu.

Last edited by sophia; 10.04.2012 at 13:43:53.
Reply With Quote