View Single Post
Vechi 08.04.2012, 23:53:04
TunsDiana
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
doamna, m-ai lasati cu lobby-ul facut de Mihai. A fost egal cu 0...asta in cazul in care a facut ceva pentru tara (acel lobby). In NATO si UE am fost bagati cam cu "forta", asta pentru ca aveau nevoie de noi, nu pentru ca am fi meritat. Ce armament modern avem noi? Ce avioane? Acele MIG-uri care cad precum mustele cand dau de frig? Cu acele EPAVE luate de la englezi? S-a facut referendum (asa cum ar fi trebuit) in legatura cu intrarea tarii in UE? Nu! Oare de ce? Asa ca nu m-ai maximizati meritul lui Mihai. Asa de mult i-a fost lui Mihai dor de tara incat nici macar nu si-a invatat copii limba romana. In 1990 fetele lui nu stiau o boaba romaneste. Lui Mihai i-a fost dor poate de privilegiul pe care l-a avut in tara (titlul de rege), dar de romani...NU CRED! Daca vreodata Romania s-ar intoarce la monarhie ar fi bine sa aduca un alt rege...cum ar fi un membru al casei imperiale a Japoniei. Mihai a abdicat si NU m-ai are dreptul (si nici nu merita), NICI EL SI NICI URMASII LUI (cititi actul de abdicare)
Nu inteleg de ce insistati sa il vedeti asa de rau, adica de ce nu incercati sa vedeti lucrurile mai obiectiv? Pentru ce a revenit in tara daca nu ii pasa de tara lui? Nu cred ca fetele lui nu stiu romaneste, eu am auzit-o pe Margareta vorbind, intr-adevar cam stalcit, dar vorbea, nu e usor sa vorbesti bine daca ai trait tot in strainatate!

Stiti, lucrurile nu sunt niciodata albe sau negre , cam in toate cazurile au nuante de gri, si oamenii la fel, eu inteleg ca aveti o antipatie evidenta vis-a-vis de el si nu o sa mai discut, dar incercati sa va ganditi la ce v-am spus!

Noapte buna!