View Single Post
Vechi 06.04.2012, 21:03:52
TunsDiana
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
"ai putintica rabdare". Maine o sa-ti trimit materialul despre aceste tablouri. Astept cu nerabdare sa-ti vad reactia de dupa. Apropos, cum se face ca NIMENI nu mai stie ce s-a intamplat cu cei 1000 de studenti? Au disparut ca si cum nu ar fi existat. Iti spun eu de ce: SINGURA informatie despre acesti studenti o avem de la Mihai. A fost scuza lui penibila pentru faptul ca a abdicat, ca vezi Doamne a fost santajat de Groza si Dej ca daca nu semneaza abdicarea ii impusca. Cum se face ca NIMENI nu a auzit de ei INAINTE si DUPA abdicarea regelui? De ce? Chiar trebuie sa luam tot ce spune Mihai ca adevarul pur fara sa verificam pe principiul "CREDE SI NU CERCETA"? Doamne ajuta!
Probabil ca, eu asa imi explic a fost intr-adevar o minciuna dar nu din partea lui Mihai, ci din partea lui Groza care l-a mintit pe rege ca ar fi existat acei studenti, si acei studenti nici nu au existat de fapt, sau au existat dar nu le-ar fi facut nimic numai ca sa il sperie pe Mihai. Comunistii erau mari maestri in minciuni si manipulari. E plauzibil sa fi fost 1000 de studenti in inchisori pentru ca acest lucru se intampla in 1947 si cred ca era prigoana aceea impotriva studentilor din munti, luptatorilor anticomunisti. Pai altii nu au stiut de acest lucru fiindca a fost o discutie privata cu Mihai, nu au existat martori prezenti si ar fi fost culmea ca Groza sa recunoasca, pai ce ar fi fost prost, asa ca da nu ne ramane decat sa credem ce a spus el, eu oricum inclin sa il cred pe rege decat pe mincinosii de comunisti care lucrau cu Satana, si erau impotriva crestinilor. Mihai a fost unsul Domnului, om credincios si demn.