View Single Post
Vechi 04.04.2012, 21:17:04
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Florin eu cred ca noi cadem intr-o mare capcana. Noi plecam urechea la ce ne spun toti idiotii care ne conduc azi dar nu ne uitam in jur sa vedem ca ei au facut tara asta praf fara nici un razboi. Eu il respect pe Regele Mihai ca parte a istoriei nationale chiar daca imi aleg alte modele ca eroi. Avem o istorie si asta e, nu o putem schimba.Daca Antonescu, daca eram eu in locul regelui, daca Burebista astea sant povesti. Cum sa acuz eu pe cineva de tradare ? Cu ce-l compar ? Adica nu sesizezi ridicolul situatiei cand Basescu il acuza pe Mihai de tradare ?
Pai cred ca daca aveam politicienii de azi atunci nici nu mai eram pe harta acum. Iliescu ne-ar fi explicat cum a tradat Hitler cauza nazismului si Basescu i-ar fi lustruit pantofii in fiecare zi.
nu tin partea niminui. Eu tin partea adevarului. Nu cred ca este cineva pe forum care sa zica ce eu, de un an si 2 luni de cand m-am inscris pe acest forum, am ridicat in slavi vreun politician. TOTI sunt corupti, TOTI sunt buni de trasi in teapa pentru ceea ce au facut in tara asta. Dar daca am ajuns unde am ajuns, sunt consecintele guvernarilor anterioare: a lui Iliescu, Constantinescu, Ceausescu, Dej si inclusiv a lui Mihai si Carol 2. Pe Basescu nu-l pun la socoteala pentru ca este presedinte in exercitiu, dar asta nu inseamna ca el este m-ai breaz decat ceilalti. Este la fel de nociv. Si nu inteleg de ce trebuie sa-l comparam pe Mihai cu un alt presedinte a-l Romaniei? Si el si ceilalti sefi de stat ai nostrii au fost l-a fel de "buni". Si unde este ridicolul situatiei in care Basesecu il acuza de tradare pe Mihai? A avut drepate. Dar ridicolul situatiei in care Mihai a declarat ca a plecat din tara, dupa abdicare, doar cu o valiza plina cu haine iar ulterior s-a demonstrat ca a plecat cu 47 tablouri de valoare (patrimoniu national), 2 masini Buick si multe altele...acesta situatie ridicola de ce nu vrem sa o vadem? Unsul Domnului vine si isi minte poporul! Ce a facut Mihai pentru politicienii aia pe care tu ii respecti atat? NIMIC! Le-a urat "moarte buna" in inchisorile comuniste. Si apropos, informatiile pe care le am nu sunt numai de la romani, ci sunt si de la rusi, englezi si americani (militari si civili implicati in cel de-al 2-lea razboi mondial), asta ca sa nu zici si tu ca istoricii nostrii sunt aserviti puterii. Una din cartile pe care le-am citit a aparut in 1974, carte care dupa 2 zile a fost retrasa de pe piata pe motiv ca "nu respecta linia partidului" si inclusiv cenzurata. In realitate in acea carte se spunea adevarul despre 23 august 1944