Citat:
În prealabil postat de TunsDiana
Citat:
Te rog deci nu mă ispiti ca să nu cumva să lepăd îndelunga răbdarea a Domnului și să mă rog pentru moartea păcătoșilor și orbilor ce nu vor să vadă... și a smintiților și învârtoșaților ce lucrează răutatea, căci nu vreau să le iau ultima lor șansă spre pocăință!.. și oricum nu mai au ei prea mult și n-aș vrea ca Domnul să-mi dea dreptate și să-i spulber prin Adevăr, căci a Lui este Dreptatea și a voastră și n-aș vrea s-o confisc necinstind iubirea prin nerăbdare și nesmerenie și răzbunare.
|
Am zis, dar nu ma pot abtine cand vad asa ceva! Vad bine ce scrie aici, sa va rugati pentru moartea pacatosilor, asa ceva faceti d-voastra?
|
Citat:
În prealabil postat de DragosP
Ai înțeles bine, numa' că-i pi dos. Mai lipsește o virgulă p'acolo, da' nu cred că stimabilul vsovivi e capabil de așa ceva.
|
Nu lipsește nicio virgulă, și dacă tu Diana zici că vezi bine ce scrie: ''rog să nu fiu ispitit... ca nu cumva să... judec drept și să cer să mă răzbune Domnul... că s-ar putea să-mi dea dreptate.''
...dumneata din text pricepi că eu mă rog pentru moartea păcătoșilor... asemenea lui Israel sau David sau Ilie... care se rugau pentru biruința celor drepți, pentru Biruința Domnului, sau mai rău că cică fiind rău și orb, iată că mă rog defapt viceversa adică să triumfe răutatea și blestemul?.. dacă asta pricepi atunci nu mai e nimic de zis.
Și dacă așa citiți voi orice scriptură sau scriere, viceversa vicentoarsa viceglobul pământesc, susținând că există glob și planete și sistem solar și planetar și ce prostii mai vreți voi să 'vedeți'... atunci ce sens are să mai discutăm cu frumosul dialogând plăcut și sincer?.. când voi tot după flașnetarii roșii o să vă luați și tot cu ei votați ca mațochiștii... sperând să prindeți și voi un osicior sau un zgârciuleț de la mesele lor... de ședință cu care văruiesc de ochii gLumii ușa de la peșteră lor ca să nu le știe nimeni parola: ''sesam deschide-te''.
Iar în cazul ăsta mă rog doar asemenea Domnului răstignit ''iartă-i avva Părinte că ei nu știu ce fac''... cu atât mai mult cu cât susțin ei că știu ce fac și că văd bine bine.
Însă așa ar fi drept să ne rugăm pentru moartea și pedepsirea tuturor păcătoșilor și nedrepților... dar pentru ca să nu existe în tine fățărnicie a zis Domnul:
'...cel fără de păcat să arunce primul cu piatra!'
...și dacă realizezi că și tu ești păcătos atunci e normal să te rogi pentru mântuirea ta și a tuturor păcătoșilor și nedrepților cerând iertare pentru tine și pentru ei, căci ''nu voiesc moartea păcătosului ci întoarcerea lui voiesc''.
Deci eu am scris acelui 'imbecil' care ironic s-a simțit în piele de imbecil... deși eu vorbeam generic, ca să nu mă tot ispitească susținând că eu scriu prostii și nu el sau că eu nu știu ce spun și nu el sau să nu tot afirme tot felul de 'imbecilități' ispititoare care m-ar putea face să cad în dorința de răzbunare văzând cât de refractar este la Adevărul adevărat și cât de permeabil și entuziast este la cântecul de leagăn al fleșnetarilor roșii, mari scribi și pistorici plini de 'dovezi și argumente și documente', 'mari' cărturari foarte competenți și științifici.
Sper că îți dai seama cât de jos v-au adus otrăvurile fariseilor și cărturarilor din aluaturi dacă un text simplu îl citiți exact ca ei, speriindu-vă. Eu însă încep să mă cam sperii de mintea voastră, de ochii voștrii, sau de năravul viclean furat de la ei... nu e ironie ci e durere și spaimă și nenorocire... pe capul Domnului așa că nu-mi fac eu griji... deșarte, ci mi-e milă de El și de voi.
Iar cel drept și fără de păcate și jigniri n-are de ce să se teamă de blestemul cel vechi sau mai nou sau de rugăciunile de răzbunare ale unora sau altora la adresa păcătoșilor și nedrepților... însă tot Cuvântul lui Dumnezeu vine de se împlinește la vremea Lui așa că nu e scăpare și tânjală de nepocăință și neîndreptare ci moartea păcătoșilor a fost proorocită încă de la început.
Iar eu aici încercam să vă arăt pe Adevărul ca să nu cumva să suferiți din pricina că trăiți în minciună, mândrie, păcate și nedreptate... așa că nu mă poți acuza de reaintenție!.. susținând că aia vezi la mine!.. în text.
Mai degrabă ai lăsa pătimășia și slava deșartă și slujirea flașnetei roșii și proz și atunci ai avea tăria de a vedea drept despre toate faptele din ultimii 66 de ani și mai ales din ultimii 20 ca să nu zici că eu scriu prostii sau minciuni sau nedreptăți din prozelitism politic și electoral.
Nu sunt plătit decât de Dumnezeu în ceruri pentru mesajele mele, așa că nu fac jocurile nimănui.