View Single Post
Vechi 04.04.2012, 02:00:33
alexmatei's Avatar
alexmatei alexmatei is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Iasi
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru alexmatei
Thumbs up Asa este !

Citat:
În prealabil postat de Daniel_7 Vezi mesajul
Cand auziti de parintele Calistrat,sa fiti intotdeauna sceptici.
Fiti intotdeauna sceptici ! Este printre foarte putini oameni care abordeaza cu responsabilitatea grija fata de semenii sai; atat ca duhovnic, cat si ca om intre oameni. Nu luati tot ce auziti ! Este o intreaga armata de zvonaci, defaimatori, anonimi si invidiosi impotriva sfintiei sale. Acesta este balastrul pe care-l trage dupa sine oricine vrea sa faca bine, asa este aici pe pamant; inca nu este precum in cer.

Eu cred in acest verset:

"Dragostea nu cade niciodată. Cât despre proorocii – se vor desființa; darul limbilor va înceta; știința se va sfârși. Pentru că în parte cunoaștem și în parte proorocim. Dar când va veni ceea ce e desăvârșit, atunci ceea ce este în parte se va desființa." (I Cor. 13, 8-10)

Mi se pare ca oamenii au ajuns sa nu mai vada padurea de copaci !

RECOMAND Savatie BASTOVOI - Lansare Fuga spre cimpul cu ciori (2012.03.13, ed. Cathisma si lib. Sophia): http://youtu.be/S7vCIYUrBOk
"Căci armele luptei noastre nu sunt trupești, ci puternice înaintea lui Dumnezeu, spre dărâmarea întăriturilor. Noi surpăm iscodirile minții si toată trufia care se ridică împotriva cunoașterii lui Dumnezeu și tot gândul îl robim, spre ascultarea lui Hristos." (II Cor. 10, 4-5)

"De omul eretic, după întâia și a doua mustrare, depărtează-te, Știind că unul ca acesta s-a abătut și a căzut în păcat, fiind singur de sine osândit." (Tit 3, 10-11)
Reply With Quote