Din nou iti dau dreptate draga Daniel, daca-mi permiti.
Citat:
În prealabil postat de Daniel_7
Episcopul trebuie sa alcatuiasca o astfel de scrisoare,nu un calugar oarecare.Mie mi se pare o greseala din partea lui.
|
Din nou iti dau dreptate draga Daniel, daca-mi permiti. Intr-adevar o asemenea scrisoare trebuia scrisa de un episcop; poate chiar mai multi. E chiar trist ca o asemenea initiativa trebuie sa vina din parte fiilor duhovnicesti ai unui calugar oarecare. Uite, un om ca tine ar trebui sa lucreze in Biserica, sa stie fiecare ce treaba are si ce trebuie facut !
Cum te cheama ? De unde esti ? Mi-ar face placere sa ne cunoastem. Trimite-mi si mie un mail, pe adresa de la profil, poate stam de vorba.
"Căci armele luptei noastre nu sunt trupești, ci puternice înaintea lui Dumnezeu, spre dărâmarea întăriturilor. Noi surpăm iscodirile minții si toată trufia care se ridică împotriva cunoașterii lui Dumnezeu și tot gândul îl robim, spre ascultarea lui Hristos." (II Cor. 10, 4-5)
"De omul eretic, după întâia și a doua mustrare, depărtează-te, Știind că unul ca acesta s-a abătut și a căzut în păcat, fiind singur de sine osândit." (Tit 3, 10-11)
|