View Single Post
Vechi 01.09.2006, 21:24:18
silverstar's Avatar
silverstar silverstar is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2006
Implicit

Nu iau absolut nimic in deradere. Problema mea e ca trec totul prin creier, prin gandire si logica si ca refuz sa inghit pe nemestecate ce mi se da. Din cate am citit credinta trebuie primita cu sufletul si aici sunt de acord, dar informatiile le primesti cu creierul.
Sigur ca si Biblia a fost scrisa de oameni, dar acei erau insuflati cu Duh Sfant. Sper sa fi spus corect. Chiar in Sfanta Biblie scrie ca vor veni pe pamant foarte multi proroci mincinosi si eu cred ca acesta este timpul cand printre noi misuna cei care mint.
Da, e drept ca nu am multe cunostinte de religie si de asta am ales sa vin pe acest forum, dar in loc sa invat ceva care sa-mi foloseasca, mi-ati vorbit numai de lucruri rele, de demoni, diavoli, pedepse etc. Am mai spus ca speriati lumea cu ceea ce spuneti si nu stiu daca acesta este rolul religiei sau al celor care se pretind a fi credinciosi sau stiutori in ale religiei. Credeti ca infricosand oamenii, ii atrageti spre religie, spre credinta? Nu, ii speriati si oamenii fug. Asa cum am sa fac si eu pentru ca vreau sa dorm noaptea fara cosmaruri. Sunt convinsa ca nici un preot nu si-ar speria enoriasii si ar gasi metodele cele mai potrivite, cele mai blande ca sa atraga lumea spre credinta, biserica si fapte bune. Nu e prima data cand spun ca ma speriati cu felul Dvs. de a vorbi despre religie si credinta. Cred ca mai sunt si altii, speriati la fel ca mine, dar le e teama s-o recunoasca.
Reply With Quote