View Single Post
Vechi 02.04.2012, 20:36:50
Illuminatu Illuminatu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.03.2012
Locație: Mures
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreea.h Vezi mesajul
Eu as vrea sa inteleg de ce m-a cuprins o asemenea frica, pentru ca eu nu o fire sperioasa, de obicei imi pot tine cumpatul si dupa ce am fugit de acolo vreo 10-15 minute nu ma puteam opri din plans, a inceput sa imi fie frica sa stau cu becul stins, sa stau singura, chestii cu care nu aveam nici o problema pana acum
Citeam undeva in Filocalie ca Duhul lui Dumnezeu se "simte" de cel credincios ca fiind pace si bucurie.
In mod cert, duhul ce te-a influentat in acea pseudo-adunare nu este de la Dumnezeu.
Ba chiar con-postatorul nostru "Penricostalul" a afirmat ca duhul acela de teama dusa pana la anxietate este de la cel rau.
Acum intrebarea mea aici este:
1.Cum este posibil ca intr-o adunare ce se doreste crestineasca, duhul celui rau sa se manifeste atat de fatis, daca nu chiar stimulat fiind de atmosfera de tip "haos organizat" de acolo?
2.Cum se simte Penticostalul cand astfel de scene se manifesta? Isi poate continua inchinarea pe mai departe? In acest caz, iesirea inapoi in lume la sfarsitul "slujbei" lor inseamna, de fapt, intrarea intr-o lume normala, in care inca mai guverneaza legile lui Dumnezeu.

Oricum, ceea ce eu notez din aceasta intamplare e ca MANIFESTARILE DE LA ACESTE ADUNARI DUC LA AMORTIREA RATIUNII OMULUI, CEEA CE FACE POSIBILA INVAZIA DUHURILOR RELE!!