Citat:
În prealabil postat de andreea.h
Am patit ceva destul de ciudat astazi ... Poate cineva sa imi explica ce s-a intamplat acolo si sa ma linisteasca?
|
Nu toate duhurile de "profetie" sunt de la Dumnezeu. Cel rau gaseste placere sa imite lucrarile Duhului Sfant, vrand sa aduca in popor frica, ratacire si dezbinare. Duhul Domnului cand mustra o face intotdeauna in dragoste. Iar intristarea ce vine in urma mustrarii va avea ca rod pocainta, dupa cum este scris: "Domnul doreste ca nici unul sa nu piara, ci toti sa vina la pocainta."
Cuvantul Domnului mai spune ca in dragoste nu este frica. De aceea, frica aceea care te-a cuprins acolo ridica un semn de intrebare. Mustrare da, intristare dupa voia Domnului, da, dar nu si frica. Lucrurile trebuiesc cercetate in amanunt...
Nu cauta explicatii la ceea ce s-a intamplat acolo, nu vei intelege mare lucru si te vei tulbura si mai mult.
Spui ca esti ortodoxa, atunci este cazul sa devii o credincioasa dupa voia lui Dumnezeu, si sa cercetezi biserica. Sfatul meu este sa cauti fata lui Dumnezeu, pocaindu-te. Preda-ti viata in mainile lui Hristos iar El te va elibera de orice patima dar si de orice frica, caci este scris: "Daca Fiul va va face slobozi, veti fi cu adevarat slobozi."
Cerceteaza un duhovnic ales, spovedeste-te, impartaseste-te si urmeaza sfintele liturghii.
Hristos este solutia vietii tale. Si a vietii acesteia si a celei vesnice.
"Veniti la Mine, toti cei truditi si impovarati, si Eu va voi da odihna." (Mat.11:28)