View Single Post
Vechi 02.04.2012, 02:35:07
andreea.h andreea.h is offline
Junior Member

Data înregistrării: 02.04.2012
Implicit

Am patit ceva destul de ciudat astazi si am cautat pe net "explicatii", dar nu m-am lamurit foarte bine si ma gandeam ca imi puteti explica mai multe. Eu sunt ortodoxa, dar nu sunt foarte credincioasa, nu am atat de multe cunostiinte despre Biblie, despre darul profetiei
Familia prietenului meu este penticostala si fratele lui are o fetita care ieri a fost binecuvantata (mi s-a parut ca e ca un fel de botez la noi) si am fost si eu invitata, mai fusesem o data in urma cu aproape 2 ani la binecuvantarea unui nepot al prietenului meu dar mi s-a parut cat de cat normal, mai putin partea de rugat cu voce tare, dar ieri in timp ce se rugau, o batrana a inceput sa faca profetii...nici nu stiu cum sa ma exprim...a inceput sa vorbeasca domnul prin ea, spun ei si dupa ce spus sa fim pocaiti alte cele, m-a apucat de picior (ea statea in genunchi langa mine, eu eram in picioare) si a inceput sa strige la mine cu o ura care mi-a ridicat parul pe mine ca o sa ma imbolnavesc si o sa sufar chinuri de neimaginat daca nu ma pocaiesc si nu ma schimb. Ceea ce este si mai ciudat este ca mi s-a facut o frica imensa de ea, m-am simtit foarte ciudat si am inceput sa tremur toata si sa plang...asa ca am iesit afara si am plecat de acolo. Poate cineva sa imi explica ce s-a intamplat acolo si sa ma linisteasca?