Va multumesc pentru postari...intr-adevar, sunt foarte prinsa in aceasta valtoare; ceva nu ma lasa sa scap si de fiecare data cand incerc sa ies, tine sa imi reaminteasca tot ce s-a intamplat de demult sau recent; amintiri grele care ma inversuneaza si mai tare si ma orbesc. Sunt patimasa in trairile mele; azi gandesc ca-i iert, maine ca-i urasc si le fac rau; trebuie in primul rand sa ma eliberez de povara amintirilor negre si de tot ceea ce mi-au cauzat rau, voit sau nevoit.
Incerc sa ii privesc cu alti ochi si sa fiu mai maleabila; sper ca credinta intr-un Hristos si Bunul Dumnezeu ma va ajuta; stiu ca aceasta este calea. Intr-un moment dificil tot legat de ei, m-a ajutat foarte mult sa trec peste tot raul produs, dar acum nu stiu de ce nu mai reusesc. Probabil ca-i prea multa durere in mine; sunt si foarte inversunata, dar marea sarbatoare ce se apropie ma face sa imi doresc o liniste interioara pierduta demult si sa fac pace cu mine insumi si cu toti ceilalti. Totodata, sunt si foarte obosita.
Oh, cu spovedania stau cam prost si mi-e rusine sa recunosc; demult nu am mai facut-o, dar acum as face acest pas; stiu cat de mult m-ar ajuta. Dar oare, daca nu am tinut tot postul Pastelui as putea sa imi curat sufletul acum, inainte de marea sarbatoare? Pot sa tin post cateva zile inainte de a ma spovedi?
|