View Single Post
Vechi 30.03.2012, 12:27:56
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de TunsDiana Vezi mesajul
Discutia asta nu isi are sensul. Nu imi e mie neaparat antipatic, nu am nimic cu omul la modul personal. Doar ca nu vad ce ar putea face el, prezentator de televiziune ca presedinte. Se potriveste ca nuca in perete. Cultura ioc, pregatire ioc, viziune ioc.
Plus ca nu are echipa, pe cine sa puna la guvernare? Pe pedofilul Doru Iuga?

Da... nu mai poate de smerit ce este cu iahturi, masini si alte cele.

Cu astfel de pesonaje vreti sa ne asociem si sa votam, care nu merg decat dupa profit, ca de aia se baga si in politica, si vrea sa candideze, a vazut ca nu ii mai merge cu televiziunea si de "smerit" ce este vrea sa atace premiul cel mare presedintia.

Ce cantarete si talente? Trei de un leu, ce emisiuni, ce senzational? Ca a mintit poporul cu serialul Elodia, care cred ca nici nu a existat pana la urma daca nu i s-au gasit osemintele, probabil ca totul a fost o inventie ca sa faca el rating.

Prostii s-au uitat la toate serialele lui, facute pentru ca sa se imbogateasca el, prostii l-au crezut si acum mai vor sa il si voteze ca sa faca mai multi bani, lacomia sa este mare.

A invitat numai oameni de joasa speta in emisuni, vrajitoare, curve gen Magda Ciumac, snoabe gen Zavoranu, puscariasi scapati de la ocna, si multi altii. Si acum cine credeti ca merge sa il sustina?

Cum puteti apara un om care a invitat-o non-stop pe mahalagioaica Nikita sau pe parvenita scandalagioaica Bahmuteanu, pe travestitul Naomi etc, numai ultimii oameni din societate. Nu aveti ochi sa vedeti?

Cum sa sustineti un om care este apropiat de-al pedofilului Iuga care a si facut inchisoare?

Sau care da pe post propaganda religioasa sectara. In fine, ar mai fi multe de spus dar vad ca nu am cu cine, discutia nu are sens. Daca il iubiti asa de mult ar trebuie sa va inscrieti in partid si sa il votati, nu sa ii mai faceti propaganda pe forum.

Si a-propos, cred ca e si tigan.

Uite aici cum îl distrug! Și sigur că el e vinovatul, nu-i așa? Oare ce urmăresc ei defapt?... 'Băieți buni' care ne distrug non stop de 66 de ani? Să ne dea borșul și să fim și noi roșii și cu pitici roșii pe creier și să ne pape buba roșie... sau ce altceva urmăresc ei? Ce vor ei de la creștini și de la popor?

Știam eu că eșit USL-așe păcălită de fiii de nădejde ai 'poporului'. Se simte pătimășia și otrava lor din ceea ce spui... te-ai schimbat dar te iei încă după ce-ți place și nu după faptele reale cinstit judecate... deci îi judeci pe unii și pe alții după cum îți place și cum ți se pare... și se vede că-ți place snobismul roșu și parvenit că altfel n-ai putea să rămâi oarbă la atrocitățile suferit de poporul român în ultimii 66 de ani din pricina lor, și surdă la strigătul copiilor din ultimii 20 de ani.

Last edited by vsovivi; 30.03.2012 at 12:34:34.