Citat:
În prealabil postat de tigerAvalo9
Am o intrebare:Cate dintre femeile batrane care se duc la Biserica cunosc si stiu religie inafara de faptul ca se spovedesc,se impartasesc si se duc la Biserica.Vreau sa stiu daca ele stiu RELIGIE si stiu ce si cum despre SFINTI SI DESPRE MANTUITORUL IISUS HRISTOS!
|
Problema nu cred ca este aceasta, ca ele nu stiu religie, ci faptul ca de multe ori, pentru tineri nu sunt un model. Tinerii nu se ragasesc in aceasta tipologie superficiala, ceva de genul: daca vin la Biserica si ajung asa, nu vreau...Se poate face aceasta confuzie, sa fie considerate reprezentative pentru credinta ortodoxa, lucru total gresit. Un tanar care isi cunoaste credinta nu va fi ghidat asa de usor de acest gen de crestin.
Citat:
În prealabil postat de tigerAvalo9
N-am nimic cu acele femei,sa le dea Dumnezeu sanatate dar exagerarea lor FAC TINERII(din ce am vazut) SA NU MAI VINA LA BISERICA!SI MA DOARE ASTA!
|
Nu putem sa le vedem singurele vinovate, exista si in randul tinerilor multa ignoranta. Nu mai traim in perioada comunista ca parintii nostri, avem la indemana carti si chiar mediul virtual atat de preferat de tineri, ii poate lamuri in multe privinte. De exemplu, pe acest site, crestinortodox, eu personal am gasit articole care m-au ajutat sa-mi cunosc mai bine religia. In plus, sunt si Biserici unde atmosfera este alta, de exemplu o Biserica plina de tineri, unde si mie imi place foarte mult, este Biserica Sf. Grigorie Palama din Politehnica.