Citat:
În prealabil postat de laurastifter
Îmi cer scuze, chiar n-am știut că acela este un site concurent.
Vă mulțumesc că mi-ați atras atenția.
Îmi cer scuze față de admini dacă i-am supărat prin postarea acelui link. Am avut doar intenția de a atrage atenția asupra unui gest creștinesc petrecut în țara noastră, un gest care a solidarizat creștini de diverse confesiuni, din mai multe orașe ale țării și din organizații diferite. N-am știut că anunțul respectiv a fost postat și pe acest site și - mai important - n-am știut că site-ul crestinortodox.ro este într-o relație de competiție cu razbointrucuvant.ro.
Să ne ajute Dumnezeu pe noi, toți credincioșii Săi, să câștigăm principalul concurs al vieții noastre, în care - spre deosebire de toate competițiile din lumea aceasta - doar împreună putem fi învingători!
P. S. Dacă astfel cere regulamentul forum-ului, voi posta doar informații preluate de pe acest site, iar dacă voi avea de menționat ceva în legătură cu alte spații virtuale creștine, o voi face exclusiv în rubrica dedicată resurselor ortodoxe.
Doamne ajută !
|
Nici eu nu stiam ca este o concurenta intre cele doua siteuri. Ambele au infromatii foarte utile si de pe ambele siteuri am invatat lucruri bune si de folos. Chiar nu stiam ca e interzis sau urat sa postezi articole de pe siteul RIC. Gestul si calitatea infromatiilor ar trebui sa conteze, nu de unde este luata informatia.