Citat:
În prealabil postat de Illuminatu
Vreti sa spuneti ca Mantuitorul nu a dat un raspuns complet tanarului?
Daca e asa, va dati seama ce spuneti?
|
A dat un răspuns concis. În cuvântul "
poruncile" se cuprindeau toate, El doar a exemplificat să știe despre care porunci era vorba. Era vorba de cele 10... știți alea care cuprind și porunca sâmbetei!

Citat:
Adica, Mantuitorul cand a rostit aceste cuvinte era Dumnezeu, si nu era si Om?
|
Nu era
doar Om. Lăsați capcanele...
Citat:
Ne puteti spune mai multe despre binecuvantarea acestei zile? Cum adica "alocata" si "consacrata"?
|
De bună seamă știți ce înseamnă "
a sfinți". Etimologic: a pune deoparte (a consacra, a destina special pentru). Dacă adăugați și verbul "
a binecuvânta", aveți tabloul complet pentru ziua sâmbetei. Întâlniți așa ceva în dreptul duminicii? (sfințită și binecuvântată)? Întrebare de 10.000.000.000 de euro (a crescut iarăși miza față de ieri).
Citat:
Domnule, secta dvoastra.si-a inceput activitatea printr-o mare minciuna, insa cei care au proliferat minciunile respective S-AU POCAIT de faptele lor, desi multi creduli si-au pus capat zilelor cand au constatat ca Mantuitorul Hristos nu a venit cand vroiau ei.
Dupa acea deziluzie unii dintre "fraierii" care au crezut prima amagire au mai lansat 2 amagiri de aceeasi nesimtire.
|
Domnule, rechizitoriul dumneavoastră cuprinde 2 minciuni mari (nu una). Ba chiar 3! Dacă nu știați, informați-vă, dacă știați, pocăiți-vă!
Citat:
Dvoastra.veniti pe acest forum amenintandu-ne ca suntem "Babilonul" si ca vom pieri in foc si pucioasa. Ne chemati la voi sa devenim cum anume? Ca dvoastra.?
Credeti-ma, mie unuia atitudinea dvoastra.de "arhanghel al pedepsei divine" imi repugna.
Va rog sa va masurati cuvintele.
|
Haideți să nu exagerăm. N-am amenințat pe nimeni cu focul Iadului, probabil nici nu știți care e teologia noastră cu privire la Iad. Nu v-am "amenințat" și nu v-am "chemat". Așa că vă puteți calma, nu vă vreau răul...
Citat:
Puteti da o referinta biblica cu privire la Sf.Treime? Dar la Dumnezeirea Mantuitorului?
|
Înțeleg că neputința răspunsului la întrebarea mea v-a mâniat. Asta e... Totuși eu zic să lăsați capcanele acestea, oricum suntem depărtați cam binișor de topic...
Citat:
Si-atunci, daca nu mantuieste eu unde sa ma duc?
|
La Iisus. El e singurul Mântuitor. Dacă mergeți la El, cu siguranță, din iubire Îi veți păzi și poruncile (fără să pretindeți răsplată pentru asta). Dar ceva-mi spune că aceste lucruri le știați deja... O noapte calmă!