View Single Post
Vechi 28.03.2012, 00:26:11
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Illuminatu Vezi mesajul
Vreti sa spuneti ca Mantuitorul nu a dat un raspuns complet tanarului?
Daca e asa, va dati seama ce spuneti?
A dat un răspuns concis. În cuvântul "poruncile" se cuprindeau toate, El doar a exemplificat să știe despre care porunci era vorba. Era vorba de cele 10... știți alea care cuprind și porunca sâmbetei!

Citat:
Adica, Mantuitorul cand a rostit aceste cuvinte era Dumnezeu, si nu era si Om?
Nu era doar Om. Lăsați capcanele...

Citat:
Ne puteti spune mai multe despre binecuvantarea acestei zile? Cum adica "alocata" si "consacrata"?
De bună seamă știți ce înseamnă "a sfinți". Etimologic: a pune deoparte (a consacra, a destina special pentru). Dacă adăugați și verbul "a binecuvânta", aveți tabloul complet pentru ziua sâmbetei. Întâlniți așa ceva în dreptul duminicii? (sfințită și binecuvântată)? Întrebare de 10.000.000.000 de euro (a crescut iarăși miza față de ieri).

Citat:
Domnule, secta dvoastra.si-a inceput activitatea printr-o mare minciuna, insa cei care au proliferat minciunile respective S-AU POCAIT de faptele lor, desi multi creduli si-au pus capat zilelor cand au constatat ca Mantuitorul Hristos nu a venit cand vroiau ei.
Dupa acea deziluzie unii dintre "fraierii" care au crezut prima amagire au mai lansat 2 amagiri de aceeasi nesimtire.
Domnule, rechizitoriul dumneavoastră cuprinde 2 minciuni mari (nu una). Ba chiar 3! Dacă nu știați, informați-vă, dacă știați, pocăiți-vă!

Citat:
Dvoastra.veniti pe acest forum amenintandu-ne ca suntem "Babilonul" si ca vom pieri in foc si pucioasa. Ne chemati la voi sa devenim cum anume? Ca dvoastra.?
Credeti-ma, mie unuia atitudinea dvoastra.de "arhanghel al pedepsei divine" imi repugna.
Va rog sa va masurati cuvintele.
Haideți să nu exagerăm. N-am amenințat pe nimeni cu focul Iadului, probabil nici nu știți care e teologia noastră cu privire la Iad. Nu v-am "amenințat" și nu v-am "chemat". Așa că vă puteți calma, nu vă vreau răul...

Citat:
Puteti da o referinta biblica cu privire la Sf.Treime? Dar la Dumnezeirea Mantuitorului?
Înțeleg că neputința răspunsului la întrebarea mea v-a mâniat. Asta e... Totuși eu zic să lăsați capcanele acestea, oricum suntem depărtați cam binișor de topic...

Citat:
Si-atunci, daca nu mantuieste eu unde sa ma duc?
La Iisus. El e singurul Mântuitor. Dacă mergeți la El, cu siguranță, din iubire Îi veți păzi și poruncile (fără să pretindeți răsplată pentru asta). Dar ceva-mi spune că aceste lucruri le știați deja... O noapte calmă!

Last edited by osutafaraunu; 28.03.2012 at 00:32:21.