View Single Post
Vechi 27.03.2012, 23:30:59
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vladstejaru Vezi mesajul
Nu am sustinut evolutia din nimic, nimic inseamna nimic, trebuie sa fi existat ceva. Dar sursa putea fi praful stelar, o bacterie, o banca de seminte ingropata in pamant de o civilizatie similara noua dar disparuta, extraterestrii, Dumnezeul crestin, un Zeu aztec sau orice alta sursa la care nu ma pot gandi acum. Nu?
Atentie modelul meu nu trebuie urmat, e doar o incercare a mea de a explica anumite lucruri, Dumnezeu nu are nevoie de computer sau programe ca sa creeze ceva.Dar am avut niste discutii cu alte persoane si modelul asta m-a ajutat pentru ca si-au dat si ei seama ca daca tu creezi un univers atunci tu poti schimba si legile.De exemplu unii sustineau ca chestia asta "soarele s-a făcut negru ca un sac de păr și luna întreagă s-a făcut ca sângele " ar insemna o eclipsa de soare si de luna in acelasi timp si asta ar fi o imposibilitate. Pai este pentru ca ei uita sa-l adauge pe Dumnezeu in ecuatie si El poate face orice.Si modelul meu ajuta, poti face un joc care sa respecte legile fizicii actuale si apoi poti modifica lucrurile si avea un soare negru si o luna ca sangele.

Problema este ca sant oameni care chiar ne spun ca universul a aparut de unul singur din nimic.Altii ne spun si la ce interval de timp se contracta si expandeaza.Nimic nu e imposibil in imaginatia unora.
Eu nu am o problema ca tu incerci sa-ti explici punctul de plecare dupa care intri pe modelul evolutionist dar pentru mine modelul evolutionist nu are sens in nici un fel.Si nici nu inteleg de ce ar trebui sa-l accept, daca se intampla atunci se va intampla si daca eu nu cred in el.