View Single Post
Vechi 25.03.2012, 19:44:36
ciprian22 ciprian22 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.03.2010
Locație: bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Eu inca nu am copii dar am un prieten care are 3 fetite scumpe din care doua sunt finutele mele.Vreau sa va spun aici despre situatia lor materiala mai mult accentuand ca de multe ori ideea de ai oferi tot c-i mai bun unui singur copil este total gresita si se refera mai mult la un pretext pentru comoditatea parintilor.Eu sunt singur la parinti si desi ambii parinti au lucrat si lucreaza..nu am avut parte nici de o educatie aleasa..nici de conditii deosebite de crestere sau viatza si in tot acest timp inclusiv acum mi-as dori sa mai fi avut cel putin un frate sau o sora.Cred ca un copil care a crescut singur este mai individualist si mai rece leaga mai greu prietenii si este putin antisocial.Tatal finutelor mele provine dintr-o familie cu multi copii care a ramas singur in Bucuresti la 18 ani pentru ca ai lui au vandut apartamentul de aici si s-au mutat impreuna cu ceilalti 5 copii la tara.De atunci s-a descurcat singur,si-a intemeiat o familie si in cel mai nepotrivit moment(cadn nu avea salariul luat de 2 luni ..locuia cu chirie..etc) sa nascut Luiza .Din salariul de 3 mil . la vremea aceea(2002)..platea 1 mil chiria,0,5 mil intretinerea si de reste incerca sa acopere strictul necesar pentru sotie si copil.Tin minte ca a primit si de la mine incaltari vechi pe care le reconditiona pentru ca nu putea sa cumpere nici macar din cele mai ieftine pentru el..In acea iarna au crescut cheltuielile la intretinere asa ca nu mai ramanea nimic din salariu..noi primeam bani de taxi seara pentru ca lucram intr-un restaurant iar el pentru a pastra cei 60 000 lei(6 lei) mergea pe jos de la Stefan Cel Mare pana la complexul Europa in Colentina.Dar acei bani ajungeau pentru a cumpara de mancare pentru o zi ..sotiei si fetitei.El manca la serviciu.Intre timp a progresat la serviciu(suntem colegi) a inceput sa catige mai bine,sa mutat intrun spatiu mai mare si nu a mai fost nevoit sa mearga pe vos acasa.Sotia a ramas iar insarcinata si au hotarat sa pastreze copilul..dar..Dumnezeu a vrut sa fie fetite gemene.Asa ca acum au 3 fetite..Ea in continuare nu lucreaza pentru ca trebuie sa aibe grija de copii care au 9 si respectiv 4 anisori iar el a progresat acum castiga 2500 lei pe luna iar din acesti bani bine dramuiti platesc chirie la un apartament cu doua camere si pot spune ca au tot ce le trebuie exceptand luxul.Dar repet dramuiesc foarte bine banii.Cauta produsele cu raportul calitate pretz cel mai bun,hainutze nu de firma dar bune(aici mai particip si eu).Iar Fetele cresc fericite.Este greu dar se poate.In acelasi timp un fost sef deal meu care castiga 2000 de euro pe luna..are un copil si nu plateste chirie se vaita ca nu-i ajung banii si ca nu incape vorba sa mai aibe un copil.Doamne ajuta!
Reply With Quote