View Single Post
Vechi 25.03.2012, 18:35:32
Ekaterina's Avatar
Ekaterina Ekaterina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.03.2012
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Problema planificarii familiale cred ca este una din cele mai arzatoare probleme pentru o familie. Am trecut prin experienta asteptarii timp de 2 ani a unui copil, ceea ce m-a facut sa inteleg ca un copil nu vine intamplator ci el este conlucrarea omului cu Dumnezeu.

Al doilea copil in familia noasta a venit relativ repede, diferenta intre primul si el fiind destul de mica. A venit ca o surpriza care ne-a speriat putin dar ne-a bucurat enorm si in timp am inteles ca a fost momentul potrivit randuit de Dumnezeu sa vina pe lume.

Marele duhovnic, Parintele Sofian spunea ca in primul rand femeia trebuie sa-si faca copiii. Din perspectiva crestina asta e calea prin care o femeie se mantuieste. Nu este usor, este extrem de greu si nu spun asta din povesti ci din experienta de mama.

Cred ca ceea ce ne lipseste si nu vreau sa arat cu degetul spre nimeni ci ma refer la propria persoana este tocmai credinta si increderea in Dumnezeu si in faptul ca atunci cand randuieste sa mai vina un copil, este voia Lui si nu ne va lasa fara ajutor.

Daca am fi hotarat noi cand sa vina al doilea copil nu stiu daca aveam parte de fericirea pe care o simtim si ma gandesc cat de mult am fi pierdut fara ca macar sa intelegem.
Reply With Quote