View Single Post
Vechi 24.03.2012, 21:33:03
dumitrucelmare2000 dumitrucelmare2000 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.03.2007
Implicit

Pe cand eram copil, adica in timpul perioadei comuniste circulau printre oameni niste scrieri de mana, pentru ca in acea vreme nu prea se gaseau de vanzare carti ortodoxe. Intr-una din ele se povestea ca unei femei i se arata sotul ei raposat de mai multa vreme si in vis dar si in realitate si ii povestea una si alta.
Tulburata de aceste aparitii misterioase femeia a mers la parintele duhovnic si i-a spus:
,, Parinte, sotul meu desi mort de ceva timp mi se arata in fiecare seara si imi spune cutare si cutare lucru si lucruri pe care numai noi le stiam. La auzul acestor relatari preotul i-a spus:
,, Femeie acesta nu este sotul tau, este Diavolul care ti se arata sub chipul sotului tau ca sa te insele, si ca sa-ti demonstrez asta, dute acasa si pune pe usa o cruce mare, fa-ti rugaciunile inainte de culcare, si inainte de a te aseza in pat fa-ti de trei ori semnul sfintei cruci si sa adormi in gand cu rugaciunea:,, Doamne Iisuse Hristoase fiul lui Dumnezeu miluieste-ma pe mine pacatoasa."
Apoi femeia relateaza ca ,, sotul ei" nu i s-a mai aratat ci a strigat de afara:
,, De ce ai spus preotului despre noi? Acum plec ca ma goneste puterea lui Dumnezeu dar o sa mai vorbim noi", si din acel moment nu i s-a mai aratat.
Consider ca oricine dintre noi care astfel de aparitii trebuie sa relateze asta preotului duhovnic si el va sti sa ne indrume sa descoperim daca este Dracul sau vre-un suflet chinuit care nu-si gaseste linistea.
Reply With Quote