View Single Post
Vechi 21.03.2012, 15:23:01
hillbillybubba hillbillybubba is offline
Junior Member

Data înregistrării: 21.03.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioanna Vezi mesajul
Va place sa aruncati discutia in derizoriu, nu? Din moment ce Dumnezeu e o fiinta spirituala, imateriala, de ce ii dati "chipului" Sau materialitate, facandu-l negru, caucazian, asiatic, verde sau roz?
Nu-mi place sa arunc nici o discutie in derizoriu. De fapt, nu imi place sa arunc nimic, nicaieri. Ca exemplu, mai demult, cand eram in clasa a 3-a, aveam un bol maricel cu un pestisor galben cu o dunga roz. Inevitabilul s-a produs, in sensul ca acel pestisor a murit la un moment dat, dar gandul de a ma descotorosi de el nu imi dadea pace. Numai cand ma vizualizam tragand apa dupa dragul meu prieten ma treceau fiorii. Asa ca l-am pastrat in aceeasi apa in care isi daduse ultima suflare timp de cateva luni de zile, pana cand ai mei s-au alarmat in legatura cu mirosul care venea din camera mea.

De atunci mi-am jurat sa nu arunc nimic, nici macar o simpla discutie in derizoriu.

Imi cer scuze pentru off-topic, dar iar m-a cuprins o tristete teribila cand mi-am amintit de Cornel (caci acesta era numele lui)...

Ca sa revin la subiect, nu am afirmat niciodata ca Dumnezeu este roz sau verde, departe de mine acest lucru. De fapt nu m-am gandit niciodata la acest aspect, desi aceasta discutie devine din ce in ce mai interesanta cu fiesce post adaugat.

Doamne ajuta!