Citat:
În prealabil postat de vsovivi
Se păcălise vânzătoarea, mingile cu 35lei erau din cauciuc gros, cu striații ce imitau pielea, iar alea cu 13lei cinzeci erau din gumă simplă cu buline, se spărgea la primul ghimpe și trebuiau petecite cu cuțitul... dacă te pricepeai.
Dar ambele tipuri erau foarte ovale și era imposibil să joci o miuță cu ele. Pînă la clasa 4-a mai mergea... apoi era aiurea.
|
Nu era asa, era una de 12 sau 16 lei lei cu hexagoane si una de 19,5 lei pictata, eu asa imi aduc aminte.Noi aveam un depozit aici, cred ca fiecare oras avea, unde venea toata marfa si apoi era distribuita la magazine.Si acolo am gasit mingea cu 13,5 lei,Nu stiu daca era o greseala ca asta ar fi insemnat mii de lei ca aia distribuiau si la magazine.Probabil erau de la alta fabrica, habar nu am.
In sfarsit nu conteaza asta, important este cum impacam noi credinta cu lumea politica.Eu cred ca in lumea de azi nu prea conteaza pe cine alegi si mai ales la noi deja sant toti arvuniti de afara. Adica daca vreau sa scap de Basescu pentru ca a facut jocul altora sigur urmatorul o sa faca aceleasi jocuri.Deci eu as vota decat din resentiment dar nu stiu daca ii pasa cuiva de asta.