View Single Post
Vechi 20.09.2007, 16:09:47
dillema dillema is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.12.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dorul3tz
Salutare la toata lumea.Am aflat de curand de acest forum si am ramas foarte placut impresionat de oamenii de aici si de sfaturile utile pe care le ofera unii.Am si eu o problema, daca ii pot spune asa: Iubesc o fata,cred ca o iubesc cu adevarat,chiar nu e o joaca sau altceva,cu ea ma simt implinit,cand sunt cu ea nu-mi mai trebuie nimic,traiesc ceva de nedescris si nu ma vad fara ea.Relatia noastra merge destul de bine,ma iubeste si ea la fel de mult si chiar o ador.Acum nu ca am vrea sa ne casatorim, dar peste ceva timp (1-2 ani) nu vad alt deznodamant.Am facut gestul de o aduce acasa sa o cunoasca parintii si de atunci au inceput "surprizele " pt mine:au placut-o ca persoana,dar minune mare nu le convine ca e mica de statura si ca eu sunt mult mai inalt ca ea.Am ramas traznit,am luat-o ca pe o gluma initial dar ei au insistat si deja nu stiu ce sa fac.Imi iubesc parintii enorm si as face orice sa nu ii supar,dar cum ramane si cu fericirea mea.Sunt intr-o mare dilema.Deja am inceput sa ma gandesc sa ma despart de iubita mea,doar ca sa fac pe placul parintilor.Va multumesc pt. timpu acordat si sper sa nu deranjeze topic-ul meu .

Prima intrebare ar fi...cati ani ai matale? Ai terminat gradinita?
Nu pot sa cred ca aud asa ceva...sa te desparti pentru ca parintii tai nu sunt de acord cu dimensiunile "obiectului" pe care ti l-ai ales. Daca ar fi fost legat de caracter....poate...dar sa te desparti ca asa ti-au cerut parintii ca nu ti se potriveste la numarul de pantofi...mai lasa-ma...Ai grija ca parintii tai au o problema la bilibica si iti vor conduce viata asa cum vor ei...de fapt e un semn de gelozie reactia lor...faptul ca ei (parintii) vor fi pe locul doi si au cautat orice motiv tampit sa te controleze. Ai grija sa nu ramai la fusta mamei...oare ce ai sa faci cand vor muri ei? Fii barbat frate. Dimensiunile -suprafata e importanta? Si daca intr-o si fata iti zice... pai...instrumentul tau de facut copii e c-am micut...ar trebui sa divorteze??????? Daca gasesti o tipa cu care in final maicata si taicatu is de acord, te insori si apoi li se nazare ca are o alunita pe fund si te obliga sa divortezi. Scuze...da chiar e lata faza...ba iti vine sa razi ba iti vine sa plangi...
Reply With Quote