View Single Post
Vechi 14.03.2012, 09:49:44
elenadaniela elenadaniela is offline
Junior Member

Data înregistrării: 24.09.2010
Implicit Ajutorul Sf.Nectarie

As vrea sa va spun si eu, minunea care am trait-o datorita rugacinilor Sf.Nectarie. In urma cu o luna am fost diagnosticata cu un chist ovarian, destul de mare ca dimensiune, avand 6 cm, am fost cam speriat deoarece daca ar mai fi crescut ajungeam la operatie. Am inceput tratamentul care mi l-a dat medicul ginecolog, la care eu am luat si tincturi din plante si am inceput sa beau ceaiuri, insa cel mai important este ca am inceput sa citesc acatistul Sf.Nectarie, acatistul Parintelui Arsenie Boca si Paralisul Maicii Domnului. Ieri, dupa o luna de zile, am fost la control si minune, dimensiunile chistului s-au micsorat considerabil, de la 6 cm, ajungand la 2,2 cm, ei, asta este chiar o minune si fara ajutorul rugaciunilor catre Sfintii Parinti si Maica Domnului nu stiu cum ar fi fost. Pot sa spun ca de-a lungul zilelor de cand am inceput sa citesc acatistele, intr-un fel sau altul am simtit prezenta lor. Fara rugacine , totul este in zadar.
Slava Tie Doamne care asculti rugaciunile Parintilor Nostri! Pentru rugaciunile Sf.Nefctarie, a Maicii Domnului, a Parintelui Arsenie si a tuturor Sfintilor, Doamne Iisuse Hristoase, miluieste-ne pe noi!
MultumescSf. Nectarie , Maicii Noastre,Sf. Parinte Arsenie si tuturor Sfintilor , pentru tot ajutorul!
Reply With Quote