Citat:
În prealabil postat de DragosP
Repet ce-am mai spus: dacă eu îți spun ție că ești cu duda (ca să mă păstez în registrul tău) nu înseamnă că te judec. A combate nu înseamnă a judeca.
|
Păi tocmai asta spun și eu, nu judeci ci combați fără judecată, eventual folosind judecățile altora adică insinuezi căci nu spui nimic decât dai verdictele de pe flașnetă... asemenea altor otrăviți ceva mai pătimași.
Și cu Duda de ce n-aș fi și cu el din pricina principesei Margareta? A greșit el cu ceva făcând loby regelui Mihail sau României?.. voi însă strâmbați din nas în timp ce înaintea trioului pontajigolou-ispisisicul cel mic faceți plecăciuni și credeți că ei v-au mărit pensiile și salariile și vreți din nou să vi le mărească după ce vin iară la guvernare ca să vândă ce a mai rămas că pe ăștia care le-au tăiat nu-i credeți că nu aveam de unde să mai risipim pe produse din import și de consum.
Păi ce însemană ca voi să vreți creșteri cu 15-50% a pensiilor sau salariilor?
Pentru prostimea cu salar net de 1000 lei înseamnă 150 lei,
iar pentru cei cu salarii și pensii de 10.000 lei înseamnă 1.500 lei, adică pentru 'băieții buni'.
Deci iată pentru ce protestați voi:
Ca voi să primiți 150 lei în plus iar ei 1500 lei în plus în timp ce toate scumpirile și devalorizările, deci viața per ansamblu scade pentru toată lumea la fel cu 10-15% pe an a oricărui produs după moda devalorizării dolar-liră-euro-ien și firește ron prin introducere de monedă, de masă monetară.
Corect ar fi să se facă toate creșterile pensiilor sau salariile cu aceiași sumă adică tuturor să se dea în plus 100 de lei. Deci iată că v-au păcălit politicienii ca să vreți chiar mai absurd ca oferta lui Ceaușescu cu ocazia revoluției furătă apoi de băieții buni.
Eu doresc după revenirea sau reintregirea salariilor la valoarea lor, ca apoi toate creșterile să se facă cu sume egale, păstrându-se eventual raporturile din grila de salarizare unitară... care încă n-a apărut.
Voi însă sunteți mai păcăliți decât oferta lui Ceaușescu; el a zis că dă 100 de lei la toată lumea în plus la salar, voi însă v-ați bucurat de 22 de ani că vă dădea urmașii lui un procent... după ce au devalorizat totul și lor și-au mărit salariile și pensiile din bani noi căci ei erau speciali, și v-au păcălit apoi ca să vă revoltați și să cereți mereu creșterea salariilor prin procente, defapt principalii beneficiari fiind ei: justiția, miliția-poliția, securitatea, profesorii universitari, gradații din armată, parlamentarii și politrucii și consilierii și primarii, adică toți torționarii punând pe popor biruri grele și legi și coduri penale... băgând la pușcărie găinarul pe 25 de ani și dând 1 an cu suspendare oricărui mafiot și proxenet și traficant de arme sau de droguri sau hoț din banul public care eludează legea și spoliază statul adică tot pe noi, plătitorii de taxe și impozite.
Deci pentru cine vă tot revoltați voi?

Căci pentru rege sau pentru Dumnezeu sau pentru dreptate în niciun caz...