View Single Post
Vechi 13.03.2012, 00:30:59
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de xanixade Vezi mesajul
Eu sustin tot ceea ce sustineam si la inceput.
Sunt oameni si oameni. Femei si femei. Unii gasesc dragostea adevarata, altii nu. Dupa cum ne e dat de Dumnezeu, dupa cum ne rugam si dupa ce fel de viata avem.
Si dupa cat de destepti suntem, asa incat sa trecem peste stereotipuri, si chiar sa gasim dragostea adevarata - fie ea chiar si ne-totala. Dar eu mai degraba cred ca, decat o dragoste nebuna, totala, perfecta, mai bine una mai calduta, dar cu MINTE.... tata :D

Cat despre nu stiu care tot emitea prostii de genul: o, omul, fiinta imperfecta cum poate sa gaseasca el dragostea... dragostea fiind perfecta... deci neputand fiind altfel decat adevarata, chestii de astea pot emite si eu... LA GREU....

In concluzie, Felicitarile mele annei care a pus punctul pe i.
Da,persoana care spunea "prostiile alea"sunt eu,Yasmina iar data viitoare ma poti chiar cita;daca ai cum sa ma combati in "prostiile" mele,chiar te astept...puncte,puncte...aaaa...aaaa...

Noroc cu internetul,ca altfel nu ai fi putut sa-mi spui chestia asta intr-o discutie face-to-face!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote