View Single Post
Vechi 12.03.2012, 17:31:58
vasilik's Avatar
vasilik vasilik is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.02.2008
Locație: Piatra Neamt
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Gracchus Vezi mesajul
Desi este posibil sa apara pareri sceptice citind randurile de mai jos, o sa scriu si eu ceea ce consider a fi o minune a Sf. Nectarie.
Am avut de facut lucrarea de disertatie, si desi am inceput sa lucrez la ea din noiembrie, pur si simplu apareau momente in care efectiv nu reuseam sa lucrez la ea desi voiam acest lucru (pur si simplu, faceam ceva si se dovedea dupa aceea a fi gresit). In aceste conditii, am ajuns aproape de data la care trebuia predata lucrarea (3-5 februarie si 6-8 sustinerea) si nu facusem decat putin mai mult de jumatate din lucrare. Si aici apare ceea ce as putea zice, minunea, fiindca m-am rugat Sfantului sa-mi ajute sa termin lucrarea si la 2 zile dupa aceea s-a prelungit termenul de predare pana la 15 februarie, si sustinerea pe 23-24 februarie. Mai apoi cu fiecare zi cresteau si pretentiile profesorului indrumator, si de unde pana atunci spunea ca trebuie sa se regaseasca in cuprinsul lucrarii doar anumite capitole, mai apoi a spus ca mai trebuie incluse inca doua (la care era foarte mult de lucru, in acest moment primind ajutor nesperat de la un coleg cu care nu mai vorbisem de mult timp). Insa, cu ajutorul lui Dumnezeu, a Sfantului Nectarie si al Maicii Domnului (si Dumnezeu mai stie al cui), am reusit sa trec cu bine si de acest examen
Nadajduiesc sa-mi ajute sa gasesc si un loc de munca, ca pana acum...am ramas doar cu depunerea CV-urilor...
Doamne ajuta!
Nu este nimic sceptic si nici deplasat in ajutorul primit de tine de la Sf.Nectarie, cel putin nu pentru cei care cred in Dumnezeu si sfintii lui si in Maica Domnului. Si eu am fost ajutat de foarte multe ori de catre Sfantul Nectarie, mi-a fost alaturi la multe examene si in multe situatii limita din viata mea de zi cu zi. Un ultim ajutor primit de la Sfantul Nectarie si Sfantul Efrem cel Nou a fost la in sesiunea de iarna de anul acesta cand am avut de sustinut un proiect practic, pe calculator si nu stiam nimic. Atunci am inchis ochii si m-am rugat Sfantului Nectarie si Sfantului Efrem cel Nou (nu stiu daca ai auzit de el, dar este un sfant grabnic ajutator, de fapt toti sfintii ajuta, care ii ajuta pe cei aflati in procese, necazuri, boli, pe cei care vor sa se casatoreasca, pe cei care isi cauta un loc de munca, pe femeile care nu pot avea copii, pe cei bolnavi de diabet, cancer si multe altele) si am luat nota 8. Acum si eu sunt aceeasi situatie ca si a ta si anume depun cv-uri si sper sa imi gasesc un loc de munca cu ajutorul lui Dumnezeu.