putin ajutor
buna seara...tarzie. este chiar atat de grav sa te casatoresti cu o persoana musulmana? de ceva timp am cunoscut un om extraordinar,cum nu credeam ca mai poate exista in lumea asta nebuna a zilelor noastre,nu vreau sa generalizez dar baieti educati si cu frica de dumnezeu nu mai exista...sau cel putin eu nu i.am intalnit.dupa o mare dezamagire l.am cunoscut pe el,algerian si musulman,sper sa ne casatorim anul acesta,are o familie extraordinara care m.a acceptat din primul moment,eu nu sunt obligata sa trec la islam,imi voi putea pastra religia si practica...e chiar atat de grav, e ca si cand as comite o crima,asa am fost tratata de o persoana avizata pe care am intrebat.o,as avea nevoie de cat mai multe pareri si opinii.nu sunt naiva pt ca...nu sunt,mi.au trebuit zilele dar mai ales noptile luuungi a 2 ani de zile sa ma gandesc si sa cantaresc toate,eu sunt de parere ca dumnezeu e unul singur fie ca e dumnezeu,allah,god,budha,moise sau ce denumiri mai are la alte popoare si toate religiile se bazeaza pe aceleasi principii si totusi...multumesc anticipat imi cer scuze daca am postat unde nu trebuie,inca nu m.am familiarizat cu forumul,admin poate sa intervina
|