View Single Post
Vechi 11.03.2012, 00:36:19
Mosh-Neagu's Avatar
Mosh-Neagu Mosh-Neagu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.04.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tibimarin Vezi mesajul
Puteti sa-mi spuneti, va rog, ce canon ar trebui sa tin ca Dumnezeu sa se milostiveasca si sa-mi indeplineasca o dorinta (precizez ca nu este vorba de ceva ce vizeaza sfera materiala a vietii-bani, bunuri, proprietati)...
Pai ai doua variante. Prima e simpla. Dar te costa mai mult decat face implinirea dorintiei. Stiu pe cineva care implineste orice dorinta. Si cica nu-ti cere nimic in schimb. Doar sufletul... Dar la ce-ti mai trebuie sufletul dupa ce mori, nu?...
Pentru cealalta varianta e un pic mai complicat in aparenta. Trebuie sa "ai conectie", sa-ti "faci cont" si sa "te loghezi".
Ca sa "ai conectie" trebuie sa fii botezat.
Ca sa-ti "faci cont", trebuie sa te spovedesti curat si sa te impartasesti cu vrednicie.
Ca sa "te loghezi", trebuie sa te rogi.
La anumite persoane, exista ciudatenia sa inceapa cu punctul 3 si chiar sa functioneze, dar si acolo sunt trei posibile raspunsuri: 1 - Sa privesti "implinirea" cu luciditate si intelegandu-ti nevrednicia, sa devii un intelept; 2- Sa ai sansa sa te vindeci "de lepra", dar daca nu multumesti si nu abordezi frontal si celelalte puncte, s-ar putea sa te impiedici de "linia continua" si sa-ti frangi gatul; 3 - Sa crezi ca-ti rezolvi problema, dar sa fii "virusat" la "logare" si sa ti se strice "computatoru'..."

Pentru "canon" ai nevoie "recomandare". Altfel ajungi tot la "sony". Alegerea noastra se numeste "pravila". Desi nu e o marca popularizata, e veche de cand lumea si da inca rezultate remarcabile. Totusi, fara "conectie" este "chinezarie" si nu-ti recomand.

Doamne-ajuta!

Iubirea de vrajmasi, nu e un sfat, este o porunca! (Parintele Arsenie Papacioc)
Reply With Quote