View Single Post
Vechi 09.03.2012, 13:18:15
TunsDiana
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
amice, inainte de ati expune parerile despre razboiul 2 mondial citeste raportul Crucii Rosii. Acolo ai sa vezi cine si ce faceau oamenii inchisi in lagare. Mai mult ai sa aflii ca in loc de 4 milioane de evrei la Auschwitz, nu au murit decat 70 000, si cu totul alte motive decat cele pe care ni le flutura astazi istoria. Toate acestea le aflii din acest raport al Crucii Rosii (cum bine stii Crucea Rosie este organizatie internationala). Tot ni se spune de holocaust si de exterminarea evreilor. Stiai ca nu exista ordinul in scris al lui Hitler in legatura cu asa zisa exterminare a evreilor? Ce dovezi sunt in legatura cu holocaustul? Exista aceste lagare. Asa si? Acum in lume nu exista inchisori? Initial (si exista dovezi) in lagare nu existau camere de gazare si nici crematorii. Totul s-a bazat pe marturii ale supravietuitorilor care comparate una cu celalta nu semanau (singurele dovezi ale asa zisului holocaust). Daca faci un rezumat al acestor marturii ai sa aflii ca in lagarele germane au murit peste 41 milioane de evrei, aproape de 2 ori numarul populatiei de evrei din acea perioada. Chiar si acum numarul mortilor nu mai corespunde cu cel care s-a vehiculat prin 1946-1947. Oare de ce? De ce nu se spune adevaratul motiv al inceperii celui de al 2-lea razboi mondial?
Eu stiam de 6 milioane de evrei dar intodeauna mi s-a parut o cifra complet exagerata, chiar si pe timp de razboi. Care este motivul inceperii razboiului? Unde ati gasit acest raport ca si eu as vrea sa il citesc?