View Single Post
Vechi 08.03.2012, 17:08:12
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovivi Vezi mesajul
Dragul meu, dacă am greșit rău de tot după cum spui tu, atunci mă iartă și sper să mă ierte și Dumnezeu...

Și așa este cum spui dumneata că unii istorici susțin chiar că defapt camerele de gazare erau defapt locuri unde se deparazitau deținuții, adică scăpau de râie sau păduchi, iar crematoriile erau pentru a scăpa de cadavre căci mureau de boli, deci susțin că lagărele erau de muncă patriotică și nimeni nu a suferit ceva groaznic acolo.

Adevărul este altul: furerul nazist, hortist, fascist și sovieticii au dus războaie de jaf și crimă și cotropire pentru revizionismul lor, revizionismul lăcomiei, deci ei jefuiau bancherii, băncile, bogații, înstăriții, pentru averile și bogățiile lor și au inventat ceva doctrină politică pentru ca să poată să-i interneze în lagăre de muncă și acolo să scape de ei... deci era o politică bine calculată și cu fățărnicie era pusă în aplicare astfel ca poporul german sau maghiar sau rus să n-aibă habar de ororile și crimele și atrocitățile ce se săvârșeau în ascuns... căci nu s-a știut decât spre sfârșitul războiului și când au ajuns acolo americanii care au filmat și pozat.
amice, inainte de ati expune parerile despre razboiul 2 mondial citeste raportul Crucii Rosii. Acolo ai sa vezi cine si ce faceau oamenii inchisi in lagare. Mai mult ai sa aflii ca in loc de 4 milioane de evrei la Auschwitz, nu au murit decat 70 000, si cu totul alte motive decat cele pe care ni le flutura astazi istoria. Toate acestea le aflii din acest raport al Crucii Rosii (cum bine stii Crucea Rosie este organizatie internationala). Tot ni se spune de holocaust si de exterminarea evreilor. Stiai ca nu exista ordinul in scris al lui Hitler in legatura cu asa zisa exterminare a evreilor? Ce dovezi sunt in legatura cu holocaustul? Exista aceste lagare. Asa si? Acum in lume nu exista inchisori? Initial (si exista dovezi) in lagare nu existau camere de gazare si nici crematorii. Totul s-a bazat pe marturii ale supravietuitorilor care comparate una cu celalta nu semanau (singurele dovezi ale asa zisului holocaust). Daca faci un rezumat al acestor marturii ai sa aflii ca in lagarele germane au murit peste 41 milioane de evrei, aproape de 2 ori numarul populatiei de evrei din acea perioada. Chiar si acum numarul mortilor nu mai corespunde cu cel care s-a vehiculat prin 1946-1947. Oare de ce? De ce nu se spune adevaratul motiv al inceperii celui de al 2-lea razboi mondial?