Citat:
În prealabil postat de stefan florin
amice DIN NOU AI GRESIT si de data sta RAU DE TOT...
|
Dragul meu, dacă am greșit rău de tot după cum spui tu, atunci mă iartă și sper să mă ierte și Dumnezeu...
Și așa este cum spui dumneata că unii istorici susțin chiar că defapt camerele de gazare erau defapt locuri unde se deparazitau deținuții, adică scăpau de râie sau păduchi, iar crematoriile erau pentru a scăpa de cadavre căci mureau de boli, deci susțin că lagărele erau de muncă patriotică și nimeni nu a suferit ceva groaznic acolo.
Adevărul este altul: furerul nazist, hortist, fascist și sovieticii au dus războaie de jaf și crimă și cotropire pentru revizionismul lor, revizionismul lăcomiei, deci ei jefuiau bancherii, băncile, bogații, înstăriții, pentru averile și bogățiile lor și au inventat ceva doctrină politică pentru ca să poată să-i interneze în lagăre de muncă și acolo să scape de ei... deci era o politică bine calculată și cu fățărnicie era pusă în aplicare astfel ca poporul german sau maghiar sau rus să n-aibă habar de ororile și crimele și atrocitățile ce se săvârșeau în ascuns... căci nu s-a știut decât spre sfârșitul războiului și când au ajuns acolo americanii care au filmat și pozat.