View Single Post
Vechi 08.03.2012, 11:11:11
Profetul de carton Profetul de carton is offline
Banned

Data înregistrării: 13.12.2011
Implicit

Stiti care este parerea carismaticilor cu privire la vindecarea fizica? ca numai Dumnezeu poate vindeca fizic si satana nu are aceasta putere.
Iata ce putem citi pe blogul unei doamne carismatice:

"desi nimic din Biblie nu te duce cu gandul la o asemenea intrebare, ajungi sa ti-o pui datorita faptului ca multi crestini fara putere au ajuns sa spuna ca vindecarile facute in Numele Domnului Isus de carismatici sunt facute cu puterea diavolului. Doamne, iarta-ma ca am ajuns sa scriu asa ceva!
Uite asa ajungi sa iti pui o intrebare care nici macar nu ar trebui sa iti treaca prin cap… Deci, diavolul vindeca? Nu am gasit in Biblie nicaieri suport pentru un raspuns pozitiv la aceasta intrebare.
Nu cred ca Satan poate sa vindece. Nu are aceasta putere.
Singurul care are puterea de a vindeca oamenii este Dumnezeu.
"
------------------------------------------------------------
Prin urmare ce usor este pentru duhul necurat sa vindece in mijlocul carismaticilor, deoarece actiunea lui este automat trecuta in dreptul Duhului Sfant!!

Cum sa nu vindece satana? dar sunt atatia samani, bioenergeticieni, vraci, tamaduitori, vrajitori necrestini care apeleaza la forte oculte pentru a produce vindecarea fizica, in felul acesta satana castigand sufletul celui vindecat deoarece a apelat la el, a fost vindecat de o boala fizica dar si-a vandut sufletul. Yoga are o traditie indelungata in ceea ce priveste vindecarea fizica si sunt rezultate notabile pe care nu le poate contesta nimeni. Dar ce folos ca se vindeca fizicul daca sufletul este damnat?