View Single Post
Vechi 06.03.2012, 13:45:17
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovivi Vezi mesajul
Du-te întreabă pe alții toate răstălmîcirile din mintea ta păcălită de viclenii din ascuns. Eu cred că ți-am explicat ca la un prieten de bună credință și bine intenționat... tu văd că reiei melodiile de pe flașnetă ca să par eu un penibil... amic... și mă tot întrebi de parcă nu ți-aș fi povestit și explicat pe mii de pagini. Dacă nu pricepi faptele lui Carol al II-lea, regele soare al României mari, decât cu burta plină de otrăvurile și veninurile adversarilor politicianiști ai vremii, patrihoți de mucava și diversioniști aserviți puterilor străine... eu nu te pot obliga să ții post și să te smerești încercând să lași pătimășia și orbirea la o parte ca să poți dialoga frumos.

Ce ai vrea să mă apuc și să-ți repet pe Adevărul la nesfârșit în timp ce tu te încăpățânezi să mă contrazici și să te cerți acuzându-mă că te mint și că n-am surse de informații? Păi eu ți-am prezentat faptele iar tu-mi prezinți mereu interpretările relei voințe și relei credințe ale unora sau altora pentru care ești gata să te bați cu oricine... Nu vezi că ți-au inoculat voile lor și acum ai impresia că vrei și tu eliberarea de dictatorul Carol al II-lea? Nu a fost dictator, pe nimeni n-a băgat la canal și nimeni nu a suferit pe vremea lui ci România creștină era mai sfântă decât soarele sfânt de pe cer și era la acelaș nivel cu SUA, Anglia, Franța, Rusia, Germania, Italia și alte țări, din orice punct de vedere în toate domeniile.

Deci te rog termină cu întrebările absurde și cu nemulțumirile diversioniste, căci altfel am să te socotesc o șopârlă comunistă sau legionară vîndută înfiltrată sub haină creștină ca să faci valuri penibile... părând mereu că nu înțelegi și că nu ți-am dat mii de pagini de răspunsuri foarte clarificatoare. Deci te rog să nu te joci popa prostu cu mine...
amice am 34 de ani, deci nu am cum sa fiu comunist. In 1989 aveam 12 ani, deci nu am fost membru de partid. Ii urasc pe comunisti pentru tot "binele pe care l-au facut. Bunicul meu a fost inchis pentru ca nu vrut sa-si dea pamantul si vitele la colectivizare, pamant obtinut in mare parte de tatal lui cu arma in mana dupa primul razboi mondial cand statul a improprietarit veteranii de razboi, strabunicul meu fiind gornist in acest razboi. Totusi nu ai zis care sunt sursele tale. Ai scris multe mesaje mari, dar NICIODATA nu ai spus care sunt sursele tale.