View Single Post
Vechi 06.03.2012, 12:38:13
Liliana82 Liliana82 is offline
Banned

Data înregistrării: 03.03.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bogman margareta Vezi mesajul
Eu am 55 de ani ,si o viata f,f, grea cu o fica cu handicap grav de 33 de ani .nu am dreptul ,si nici curajul sa judec pe nimeni ,.D-zeu trebuie sa ne iudece ,din ce religie facem parte fiecare ,o sa dea socoteala MINTUITORULUI ,ptr fapta sa .Dupa parerea mea martorii lui Iehova ,sunt si ei niste oameni care se daruiesc trup si suflet ,lui ISUS ,cei drept putin fanatici religiei lor ,dar nu sunt de condamnat ,cunosc personal familli intregi ,eu pers. ii admir ,sunt foarte uniti saritori ,sa se ajute intre ei ,ceeace la noi ortodoxi lipseste acest lucru. Imi pare rau sa va spun ca au fost singurii care atunci cind am fost la pamint cu morala ,cu sanatatea ,saraca fara bani ,si fara nici un strijin au sarit mai repede sa ma ajute in timp ce si fratii mei crestini ortodoxi nu au facut acest lucru.Nu am sa-mi schimb religia niciodata ,eu am fost botezata crestineste la sfinta biserica in religia mea ,dar un singur lucru pot sa va spun ca sunt mult mai fideli si mai constiinciosi fata de D-ZEU ca si multi dintre noi...
Dumnezeu sa te intareasca Margareta!

Faptul ca Martorii ti-au fost aproape cand ai avut incercari ale vietii este parte din strategia lor de recrutare. Pe mama mea au recrutat-o din spital dupa ce a facut primul atac de inima. Oamenii bolnavi si aflati in situatii dificile sunt vulnerabili si sunt tinte usoare pentru ei.
Ideea ca ai fost singura si doar ei au fost langa tine este falsa. asa te fac sa crezi.si incostient respingi alti oamenii.
Oricum indifrent daca esti martora sau nu esti martora ei aplica cam aceeasi strategie sau tactica ca a martorilor. Te indeamna sa te izolezi, sa racesti relatiile cu prieteni buni..sa nu mai doresti succes in viata ci doar Dumnezeu Iehova are grija de toate...etc Te consoleaza la esec..ca asa a fost mai bine pt iehova..etc.. Si daca cumva esti crestina si sa zicem esti implinita material si sufleteste..esti Diavolul pentru ei.

Eu am observat asta in timp de 10 ani , din sfaturile parintilor mamei, care de cand e la iehova acestea sunt total diferite de invataturile si sfaturile pe care mi le dadeau atunci cand nu avea contacte cu iehovisti. Au o forma de leadership abuziv... izoleaza.. descurajeaza in indeplinirea planurilor, si taman atunci cand esti in situatii cat mai dificile posibil...pac apar si ei.

pentru mine cel mai dificil mia fost acum 5 ani cand a murit bunica mea ortodoxa. De atunci de mama am fost incurajata sa nu mai termin facultatea...am repetat anul 4 , am anulat nunta... ca deh era de departe. si taman atunci mama se imbolnaveste. m-a indepartat de prietenii buni alesi dupa sfaturile lor de oameni zdraveni la minte. Creeaza tot timpul motive de disputa si cearta intre mine si sora mea... pe care o face cumva sa fie invidioasa pe mine.. si multe alte indemnuri parintesti spre esecuri.
Povestea e lunga...dar ce nu te doboara te intareste! Si eu stiu ca Isus ma iubeste!

Oricum indiferent de ce credinte religioase sau cat de solidari cinstiti si onesti par acesti martori cel mai greu pentru mine este sa realizez ca este mai bine sa nu ma mai consult cu ei ca parinti ) si asta doare sufleteste( sa nu ma mai las manipulata sau santajata emotional...si sa ma rog pentru ei .

Si Oamenii astia nu se daruiesc trup si suflet lui ISus! Ei nu cred in Isus! ... se daruiesc trup si suflet organizatiei care mai schimba din ideile religioase dupa interese de moment.
Reply With Quote