Subiect: Ortodoxia
View Single Post
Vechi 18.09.2007, 22:06:19
kvlr kvlr is offline
Member

Data înregistrării: 14.09.2007
Implicit

1. nu vreau sa fiu prea insistent dar totusi asa cum m am asteptat nu nu mi ci raspuns la întrebare... nu ma mira... probabil vei gasi o scuza sau vei contraataca pt a nu raspunde... poate totusi e prea personala intrebarea :-)
2. pe mine m a jignit atitudinea ta atotstiutoare si faptul ca pui eticheta unui om fara si stii nimic despre el... nu sunt eu vinovat ca tu întelegi cum vrei ceea ce eu am scris... sau pt impresiile tale...
3. ar fi prea mult de explicat pozitia mea fata de ecumenism si stiu ca de fapt nici nu te intereseaza... cu siguranta ai gasi noi motive de comentarii... totusi pot spune ca vad ecumenismul ca un dialog între confesiunile crestine care însa NU implica schimbarea învataturii de credinta proprie.... pâna ecumenismul nu va cauza un asemenea lucru clar, concret, absolut evident (De exemplu acceptarea azimelor la Sfânta Liturghe)... nu pot sa îi reprosez nimic... nu pot merge pe presupuneri asupra ceea ce se va întâmpla în viitor pt ca nu sunt profet... timpul ne va spune... daca ecumenismul va degenera în asa ceva eu voi fi antiecumenist cu siguranta... pâna atunci prefer sa fiu retinut în ambele directii...

Dumnezeu sa ne lumineze!
Reply With Quote