Citat:
În prealabil postat de Mihai36
pai soarele se invirte si el cu tot cu sistem solar in jurul centrului galaxiei noastre , iar forta gravitationala care ne tine sa nu ne departam de galaxie este insumarea fortelor gravitationale ale tuturor stelelor si planetelor galaxiei care tind sa ne atraga incluisv si pe ele insele spre centru
se invirt toate dar la viteze diferite asa cum se invirt si planetele in sistemul solar intr=un echibru care tine cont si de masa lor nu doar de distanta.
galaxia are si ea un plan orizontal
iar noi ca sistem solar nu ne miscam intocmai pe acest plan ci ne invirtim cumva ca un titirez in jos si in sus adevarat nu f mult iar planul il intersectam odata la 26 000 de ani
mai exact calculat la 25 920
acest interval era cunoscut inca cu mii de ani in urma si a fost numit <Marele An sau Roata Vietii si care este formata din 4 Epoci fiecare cuprinzind cite aprox 7500 de ani iar la rindul lor cite 3 Ere .
asadar Soarele nu sta pe loc iar unde merge el ne trage si pe noi intr-un anume echilibru.
|
Adică tu accepți că mișcarea tuturor e circulară inclusiv a galaxiei care poate că se mișcă în jurul stelei polare exact ca stelele, și se vede că ele se rotesc în jurul ei păstrând desenele, deci carul mare se învârte păstrând desenul, forma, semnul, însă stelele ce se văd din sud de pe pământ se mișcă în jurul polului ceresc sudic unde nu este o stea în polul ceresc... deci care o fi centrul ăla după care toate se rotesc? Sunt defapt două?
Și dacă toate se rotesc pe cercuri concentrice de ce Kepler a demonstrat că 'planetele' se mișcă pe elipse?.. că așa au numit ei ceea ce vedeau prin telescop planete (stelele mai apropiate din apă sau gaze sau foc sau ghiață)
Și cine a mai văzut ca atracția gravitațională (sau atracția universală între corpuri) și forța centrifugă să producă mișcări elipsoidice?
Deci tu explici foarte rudimentar și naiv în sensul că iată că e posibil ce susțin ei, că tu pare că vezi sau visezi că vezi mișcări circulare tot mai multe așa cum te păcălesc ei și defapt îți închipui tot felul de mișcări și neputând să le stăpânești sau să le înțelegi le dai dreptate că așa este cum susțin ei, că doar ei știu mai bine... zici tu.
...Și zici că alea se mișcă nu numai funcție de distanță ci și de masă și deci sunt atrase și au viteze diferite unele față de altele și gata... modelul lor zici că e corect căci tu pare că pricepi simplismul ăsta visat de tine împreună cu ei.
Nu ți se pare că ești cam naiv și prea credul?
Iartă-mă că mie mi se pare că ești vrăjit și flatat și automăgulit de explicațiile SiFi listate pe toate site-urile lor aberante și prezentate în emisiunile cică științifice.
Cum produci o traiectorie elipsoidală cu două forțe ce ajung în echilibru: atracția și forța centrifugă datorată mișcării circulare, când ei susțin că soarele este defapt într-unul din focare și pământul se învârte pe o elipsă?
Nu se poate da' tu-i crezi pe ei că e așa cum susțin ei! N-ai decât din partea mea.
Nu pricepi că toate teoriile lor și modelele lor sunt cusute cu ață albă ca să puște științelepciunile lor absurde care-ți iau oachii?
Au introdus electromagnetismul ca să ai impresia că forțele electromagnetice NN SN SS ar putea impune o astfel de mișcare a pământului în jurul soarelui și să explice astfel apariția anotimpurilor și diferențele ce apar între lungimea zilelor și nopților în timpul unui an.
Ia gândește cum se poate ca tocmai în momentul de maximă apropiere de soare, adică în miezul verii, când nordul solar atrage sudul terestru ca să fie înclinație maximă, tocmai atunci începe schimbarea axei... adică brusc apare respingerea axaeiNS a pământului și asta nedându-se peste cap?!
Și să nu-mi spui că atunci soarele își schimbă brusc polii magnetici că nu e valabil întrucât celelalte ''planete'' nu se mișcă sincron cu pământul, deci soarele nu-și poate schimba polii, pământul nu, deci rezultă că e minciună explicația lor!
Știu că nu vrei să pricepi așa că nu-mi fac probleme și te rog mă iartă dacă am dreptate însă dreptatea nu este a mea și nici a noastră ci a urmașilor urmașilor Domnului nostru în vecii vecilor. Amin.