Citat:
În prealabil postat de androneo
Da, eu am fost in spatiu, si multi alti oameni au fost - toti ne-am uitat la Pamant si am vazut ca este rotund. Deasemenea am calatorit cu avionul din Canada in Rusia si nu m-am lovit de nici un zid (deasupra Oceanului Arctic, ai auzit de el? ).
Si vezi ca verbele a se inapoia, a fii inapoiat in limba romana se scriu cu un singur n, nu cu 2, cum scrii tu.
|
Dragul meu extraterestru sau cosmonaut, nu știu exact, și mare prieten cu cei ce lucrează prin Antarctica, deci dragul meu neînnapoiat, tu spui că ai fost sus și ai văzut de acolo bombarea pământului, adică zici că i-ai văzut curbura și că la polul sud nimeni n-a văzut zidul trecând cu avionul sau cu schiurile peste și nici tu care ai zburat din Canada în Rusia?
Ăsta e argumentul prin care susții că pământul e o planetă și că e sferic și e plasat într-un sistem solar în jurul căruia se învârte și că se învârte și în jurul axei sale ce trece prin poli și că în jurul lui se învârte luna și că luna e planetă din praf și sol și nu din ghiață?
Te rog nu mă fă să-ți spulber fericirea iluziilor tale și să mă apuc să-ți demon-stress cum stau lucrurile! Nu mă provoca, nu mă ispiti, căci dacă tu ai văzut pământul sferic atunci nu mai am ce să-ți mai spun... doar atât mai îndrăznesc să-ți reamintesc afirmând că e practic imposibil să fi văzut cineva rotunjimea, curbura, sfericitatea pământului de deasupra lui, căci de deasupra vei vedea un orizont circular deoarece privești dintr-un punct și vei vedea din centrul unui cerc sau de pe înălțimea unui con cu baza suprafața circulară a pământului și a mărilor, căci atâta se vede cu ochii oricui.
Niciun cosmonaut nu vede altfel, decât în minte ai iluziile astea sferoide despre pământul modelat ca planetă, pe când pământul e doar suprafața care este uscată, iar dedesubt și de jur împrejur lateral și dedesubt sunt apele, mările, deci ape și mări ce se adună sunt toate inclusiv 'pământul' aflat sub suprafața usacată a pământului și a apelor care se ridică spre cer.
Practic pământul este partea pe unde calcă Dumnezeu, și dacă El a mers și pe ape și pe deasupra la câteva palme, iată că suprafața aceea inclusiv poartă numele de PĂMÂNT, iar ce se află dedesubt poartă numele de apele de jos, de dedesubt, de sub pământ.
Măcar să știm despre ce vorbim, căci pământul nu este nici sol și nici planetă ci este locul peste care își poartă pașii Dumnezeu.
Voi ați schimbat și ați redefinit noțiunile așa fel încât susțineți că există pământuri prin cer și ați relativizat totul ca la baalamult ca să ne certăm ca descreierații fără să ne mai putem înțelege.
Și ți-am mai spus, nu intru ca să demonstrez că absurdul e absurd căci n-are rost și doar v-am mai demonstrat pe undeva că mișcarea descrisă de ei e imposibilă, căci nu există forțe de atracție universală, nu există gravitații ci sub cer apele de jos (totul e apă, focul, piatra, solul, inclusiv cerul e din apă) curg adunându-se și formând mările, iar forțele centripete sau centrifuge și electromagnetismul nu pot echilibra și nu pot explica modelele lor nici dacă ar fi toate valabile așa cum susțin ei inclusiv atracția universală, căci teoriile și demonstrațiile lor, ele însele se autocontrazic și se absurdizează fără ca să fie nevoie de cineva să le combată lor toate născocirile și modelările lor complet imposibile, absurde și bizare...
Deci mă rog să nu mă apuc să-ți demonstrez iar, căci doar tu ai văzut globul și ai fost cu avionul peste poli... deci nu te pot 'păcăli'.
Bine că îmi recomanzi să citesc Scriptura de 36 de ori, în timp ce dumneata nu cred că ai citit primele 3 file din Facerea niciodată, căci dacă ai fi citit cinstit, atunci ai fi crezut ce îți descriu, că și eu am primit prin mila Domnului sau a sfinților Lui tot ceea ce știu... că doar de la mine însumi de unde să știu?
Și încă o chestiune, de tot mai sus, dincolo de ce vezi sau ai văzut dumneata mai este ceva sau aia este după curbură și nu se vede? Și de ce cu cât te ridici vezi tot mai mult? Din cauza curburii? Cum ar trebui să vezi în cazul pământului sferic dar în cazul pământului plat la suprafață această suprafață circulară vizibilă tot mai mare dacă ne gândim că soarele e exact deasupra capului? Ce se întâmplă cu suprafețele sferice luminate spre margini față de cele plat denivelate?
Iar Domnul a zis ispititorului: 'Înnapoia mea satană...' că cică se dădea vrednică și știutoare mai mult decât Dumnezeu..., și de aia am scri înnapoi ca să nu se confunde cu înapoi.