View Single Post
Vechi 27.02.2012, 23:18:30
androneo androneo is offline
Banned

Data înregistrării: 08.01.2012
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru androneo
Implicit Comentarii 2

"De ce n-ar mai fi?"

Pentru ca din 1961 incoace multi oameni au zburat in spatiu si toti au vazut ca Pamantul este rotund, d-aia!

"Da, și eu mi-aș dori. Sau măcar să văd fotografiile reale luate din spațiu."

Pai daca nu ai vazut nici o fotografie a Pamantului vazut din spatiu, macar spune ca nu esti sigur, ca nu stii, nu mai sustine ca Pamantul este plat, ok? Ia spune-mi ai auzit de Emil Racovita? De statia de cercetare Emil Racovita ai auzit? Stii unde este amplasata?

"Onoarea și creștinismul nu au nimic în comun. Nu la ortodocși cel puțin."

Cu sinceritate iti spun ca vis-a-vis de comentariul tau de mai sus nu pot sa zic decat ca esti nebun.

"Dacă te uiți cu atenție pe harta din prima postare, trebuie să observi că ceea ce numești "Polul Nord" este în mijlocul ei. Deci o călătorie acolo nu demonstrează nimic."

Ma intreb de ce ati ales sa sacrificati Polul Sud si nu Polul Nord? Saracu' Emil Racovita cand s-a dus la Polul Sud, nici nu a stiut ce il asteapta !!! Iti dau o tema de cercetare: "Belgica"

"Cu "Polul Sud" e altă poveste. În modelul PP, în orice direcție radială spre "sud" călătorești, ajungi pe un continent înghețat circular, dar acesta nu este nu zid de gheață de 50 de metri care se ridică brusc înaintea ta cînd ajungi acolo cu vaporul. Este un spațiu destul de lat, unde este posibil să-ți faci și baze științifice dacă ai chef (pe marginea interioară, accesibilă). Călătoria spre exterior este imposibilă chiar cu mijloacele moderne, indiferent că vrei să mergi pe jos, cu motorul sau să zbori. Cu toate acestea au existat oameni dornici să se convingă cu ochii lor cum arată acel loc, au cheltuit bani serioși pentru expediție, dar au fost împiedicați să meargă acolo. De ce? Tu să-mi spui."

Logica si argumentatia ta mi se par de-a dreptul fascinante! Buba este ca, eu personal cunosc 2 persoane care au lucrat la Statia de cercetare polara Emil Racovita. Ai auzit de asta? Daca inca nu ai aflat ce inseamna Belgica, inca o data te indemn sa afli. Cu sinceritate iti spun, incultura si autosuficienta ta sunt strigatoare la cer!

"Din categoria "Copii, haideți să vă mai spălăm creierele puțin", vă prezentăm acest minunat film care abundă în compilații de imagini randate, artificiale și toate trucate. Și cu o voce de fundal de-mi amintește de parodiile din serialul "Familia Simpson"...

Imi pare rau ca nu ti-a placut filmuletul, nu vroiam sa demonstrez nimic cu el - mie chiar mi-a placut.

"Dacă vrei un film demn de încredere, ia o cameră profesională, agaț-o de balon și trimite-o sus să facă poze. După care invită cîțiva experți în fotografie să analizeze imaginile și să-ți spună ce concluzii trag despre forma obiectului Pămînt văzut de la limita spațiului cosmic."

E urat sa furi ideile altora ... oricum, repet, pana nu vezi cu ochii tai cum este Pamantul vazut de la mare altitudine, cred ca o atitudine macar, mai rezervata, ar fi mai de bun simt.
Eu am vazut cum arata Pamantul de la mare altitudine si iti spun ca este rotund.