View Single Post
Vechi 27.02.2012, 15:34:21
grasu77 grasu77 is offline
Banned

Data înregistrării: 07.06.2011
Locație: Brasov
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Profetul de carton Vezi mesajul
Cata falsitate! cata ipocrizie!!! Cica "fratii penticostali"!!!
Unde este ipocrizia si falsitatea? Poate in incapacitatea dumitale de a intelege anumite lucruri. Credeti ca daca fac parte dintr-o biserica "individualista" (cum ati caracterizat, pe drept, BAZS), trebuie sa-i desconsider pe credinciosii din alte confesiuni? Va marturisesc ca mi-e mai greu sa-i numesc frati pe unii din biserica mea, decat pe cei ca "penticostalul", "doriana" sau "ucenicul" (care mi-au facut impresia unor oameni sinceri).

Citat:
Va spun eu care este relatia intre adventisti si penticostali, nu va luati dupa "grasu77" care deformeaza voit realitatea!
Aha. Ce spui dumneata este realitate. Ce fac si spun eu (adventistul) este deformare. Va spun ca si eu am fost, de vreo 2-3 ori, pe la adunarile penticostale, impreuna cu un prieten penticostal. Cum numiti asta: realitate sau deformare (urmand sa aratati dvs. care este realitatea).

Citat:
iar tinerele fete adventiste nu se casatoresc cu barbati penticostali, daca fac asta, vor fi ponegrite in adunarea lor!!
Mai aveti "relitati" din astea? Eu nu am vazut pe nimeni ponegrit, in biserica mea, desi au avut loc casatorii cu persoane din alte confesiuni. Numai ca, o astfel de casatorie va genera multe probleme si neintelegeri majore (lucru demonstrat). De aceea se cauta evitarea unor astfel de situatii, prin consilierea tinerilor (nicidecum prin ponegrire - aceasta fiind o metoda draga dvs.).

Citat:
adventistii considera ca fenomenele gen "vorbire in limbi" de la penticostali, nu sunt de la Duhul Sfant, ci de la diavolul,
Adventistii, la fel ca si fratii penticostali de pe acest forum, considera ca manifestarile acelea ciudate (gasite in filmulete pe youtube) nu sunt de la Duhul Sfant. Toti cei de pe acest forum suntem de acord cu acest lucru (inclusiv fratii penticostali). Nu inteleg, cu cine va certati dvs.

Citat:
Toti adventistii cu care am discutat
Si, cum ati discutat cu acei adventisti? Tot asa cum o faceti cu cei de pe forum, respingand tot ce spun ei (acuzandu-i de falsitate si ipocrizie) si venind cu "realitatea" dvs.?

Se poate ca dumneata sa fi discutat cu niste ciudati (fanatici) din biserica noastra (ca avem si din astia) care sa fi spus vrute si nevrute despre crestinii din alte confesiuni. Dar, nu asta este pozitia BAZS si a adevaratilor adventisti, fata de fratii din alte confesiuni. Sunt sigur ca multi din fratii penticostali vor mostenii Imparatia lui Dumnezeu, impreuna cu unii dintre adventisti (printre care nadajduiesc sa fiu si eu).

Citat:
Am impresia ca "grasu77" nici nu este adventist!
"grasu77" se crede, in primul rand crestin. Ca este adventist, conteaza mai putin.