View Single Post
Vechi 27.02.2012, 12:29:21
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de androneo Vezi mesajul
Sincer, sunt revoltat ca mai sunt oameni care cred ca Pamantul este plat, in secolul XXI. Eu va doresc si va invit sa iesiti in Spatiu si sa va convingeti cu ochii vostri ca Pamantul este rotund - Planeta Albastra, aceasta minune unde suntem si noi. Eu incerc prin toate actiunile mele sa fac onoare numelui de crestin si va invit si pe voi sa faceti la fel!

Deasemenea va mai invit sa mergeti la Polul Nord si la Polul Sud, unde intre timp s-au infiintat multe baze stiintifice de cercetare, sa va convingeti cu ochii vostri ca nu este nici un zid ci numai o intindere mare de gheata si ca nu exista nici un risc sa cadeti de pe marginea Pamantului, hahaha!!!

In final va mai invit sa vedeti un filmulet, sper sa va placa :) !
http://www.wimp.com/imagetaken/
E trist faptul că te revoltă Adevărul și crezi că el expiră și se perimează odată cu trecerea secolelor.

Și spui că tu încerci să faci onoare numelui de creștin... adică cum?

Ne inviți sau ne trimiți în spațiu de parcă tu ai fi fost acolo sau la poli de parcă tu ai fi făcut astfel de expediții ca să vezi marginile pământului, și iată că noi suntem înnapoiați sau absurzi sau rudimentri ori crescuți în peșteră de parcă n-am știi toate filmele științifice sau SiFi și parcă n-am fi făcut o facultate tehnică sau n-am știi ce se predă pe acolo.

Numelui de creștin îi faci onoare când mărturisești pe Adevărul, anume: că nu vei găsi ziduri și margini, căci pe nimicul și necreatul pe care nu-l poți vedea sau închipui nu ai cum să pui mâna sau să-i vezi marginea căci dacă ai vedea înseamnă că dincolo ar mai fi ceva creat... deci nu eu am susținut existența marginilor văzute ci ele se constată din faptul că deși mergi mereu pe deasupra pământului și mărilor tot drept, deci nu curb ci drept, iată că ajungi de unde ai plecat și explicația e faptul nu că pământul e musai glob ci că ne aflăm într-o creație finită și mică ce se poate modela la nivelul unui CUB în absența Creatorului sau a sfinților Săi creatori căci Creatorul locuiește în ei. Norocul nostru este că Dumnezeu nu-și părăsește creația căci atunci lacomii și nesătuii ar putea modela toată creația ca pe o pușcărie, tot așa cum unora nu le este de ajuns un singur trup sau o singură soție ci vor mereu mai mult, tot mai mult... spunând că altfel ei se simt prizonieri și nedreptățiți.

Poate e trist pentru iubitorii de SiFi listați prin filme ca și mari creatori de artă modernă și intuitivă și interesantă și vizionară sau pentru marii consumatori ai genului dar trebuie să le mărturisesc cum stau lucrurile chiar dacă se vor supăra:

Cât e sub soare și lună tot atâta e deasupra printre stele ca volum de apă din care s-au format doar că deasupra cerului dintre soare și lună ele sunt întinse ca un cort și de aceea există mai mult spațiu deasupra soarelui așa încât avem mai mult cer deasupra pământului ieșit din apele de jos atunci când s-au retras apele ca să se arate uscatul pe care Domnul l-a numit pământ, față de momentul rotund și inițial când firmamentul nu era întins.

Nimic din scripturi nu se innapoiază sau devine perimat sau expirat ci tot Cuvântul lui Dumnezeu va avea ziua lui în care se va împlini și apoi v-a dăinui căci la început Dumnezeu era Cuvântul și apoi prin Cuvânt s-au făcut s-au nu s-au făcut toate cele care s-au făcut s-au nu s-au făcut.

Iar numele de creștin este onorat atunci când el îl reprezintă prin viața dusă pe autorul Creștinismului de la întemeierea lumii și până azi și mâine, până acum căci Dumnezeu este mereu acum cu noi oamenii.

Last edited by vsovivi; 27.02.2012 at 12:43:44.