Citat:
În prealabil postat de androneo
Sincer, sunt revoltat ca mai sunt oameni care cred ca Pamantul este plat, in secolul XXI.
|
De ce n-ar mai fi?
Citat:
Eu va doresc si va invit sa iesiti in Spatiu si sa va convingeti cu ochii vostri ca Pamantul este rotund - Planeta Albastra, aceasta minune unde suntem si noi.
|
Da, și eu mi-aș dori. Sau măcar să văd fotografiile
reale luate din spațiu.
Citat:
Eu incerc prin toate actiunile mele sa fac onoare numelui de crestin si va invit si pe voi sa faceti la fel!
|
Onoarea și creștinismul nu au nimic în comun. Nu la ortodocși cel puțin.
Citat:
Deasemenea va mai invit sa mergeti la Polul Nord si la Polul Sud, unde intre timp s-au infiintat multe baze stiintifice de cercetare, sa va convingeti cu ochii vostri ca nu este nici un zid ci numai o intindere mare de gheata si ca nu exista nici un risc sa cadeti de pe marginea Pamantului, hahaha!!!
|
Dacă te uiți cu atenție pe
harta din prima postare, trebuie să observi că ceea ce numești "Polul Nord" este în mijlocul ei. Deci o călătorie acolo nu demonstrează nimic.
Cu "Polul Sud" e altă poveste. În modelul PP, în orice direcție radială spre "sud" călătorești, ajungi pe un continent înghețat circular, dar acesta nu este nu zid de gheață de 50 de metri care se ridică brusc înaintea ta cînd ajungi acolo cu vaporul. Este un spațiu destul de lat, unde este posibil să-ți faci și baze științifice dacă ai chef (pe marginea interioară, accesibilă). Călătoria spre exterior este imposibilă chiar cu mijloacele moderne, indiferent că vrei să mergi pe jos, cu motorul sau să zbori. Cu toate acestea au existat oameni dornici să se convingă cu ochii lor cum arată acel loc, au cheltuit bani serioși pentru expediție, dar au fost împiedicați să meargă acolo. De ce? Tu să-mi spui.
Citat:
|
Din categoria "Copii, haideți să vă mai spălăm creierele puțin", vă prezentăm acest minunat film care abundă în compilații de imagini randate, artificiale și toate trucate. Și cu o voce de fundal de-mi amintește de parodiile din serialul "Familia Simpson"...
Dacă vrei un film demn de încredere, ia o cameră profesională, agaț-o de balon și trimite-o sus să facă poze. După care invită cîțiva experți în fotografie să analizeze imaginile și să-ți spună ce concluzii trag despre forma obiectului
Pămînt văzut de la limita spațiului cosmic.