View Single Post
Vechi 26.02.2012, 20:56:09
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de pacatoasa Vezi mesajul
Dragii mei,

Imi cer scuze ca nu am mai scris, desi am mai intrat pe forum ...si mereu ma tot gandeam ca trebuie sa scriu.
Eu am trecut de varsta de 28 de ani si in plus am si un copil un dar de la Dumnezeu pe care nici acum nu mi vine sa cred ca l-am primit.Aceasta intamplare din viata mea consider ca nu a fost intamplatoare m-a smerit si m-a ajutat sa ma apropii de Dumnezeu, chiar daca sunt ca fiul risipitor... ma abat si iarasi ma intorc.
Multumesc tuturor celor care au raspuns mesajului meu disperat si ma gandesc cu durere ca mai sunt suflete ratacite care cauta sa afle viitorul.

Vreau sa mai impartasesc ceva cu voi...care m-a uimit pe moment, insa nu am pierdut mult timp in mintea mea cu asta.Cand eram insarcinata am fost la o manastire si un preot mi-a spus printre altele sa tin minte ora si minutul la care o sa nasc sa i pot face daca vreau astrograma copilului.Imediat m-am agitat avand in vedere framantarile mele, care ma chinuiau privind ghicirea viitorului si i-am spus parintelui ca nu exista zodii.Dumnealui mi-a zis ca exista ca sunt trecute si in Liturghier, si mi-a adus Liturghierul in care apareau semnele zodiacale.Mi-am zis in sinea mea ca acestea probabil au alta semnificatie de apar acolo si nu au legatura cu astrologia....

Va imbratisez cu drag!!!
o veste buna. Multa sanatate tie si familiei tale. Doamne ajuta!
Reply With Quote